Wolfeye.org
2011-02-13 18:40:38

Mer snö

Mer snö igen,hade ju precis börjat få vårkänslor, men,men det är ju för tidigt för våren egentligen. Men träningslusten börjar komma tillbaka ordentligt. Jag har ju lovat Joakim att inte tävla förrän i april för man vet ju aldrig hur väglaget är så här års och tävlingarna börjar ju ofta väldigt tidigt. Dessutom blir det så intensivt sedan så det är ju bra att man hinner ladda upp mellan varven.


Snygging

Idag skulle vi ha gått på agilitykurs, men när vi såg att det var - 21 C så åkte vi aldrig. Det är ju mycket väntan och då hade Chili och Rista fått vänta i 1 1/2 timme på sin tur och även med täcke så blir det ju kallt med de graderna ute.


Sötis

Fick bilder av en snäll kurskamrat när Nitro för första gången gick över balansen. Tack Lina!!


Nitros första gång på balansen Foto: Lina Martinsson


Husse får hjälpa till   Foto: Lina Martinsson 

På eftermiddagen så sken det upp och så länge man var i solen så var det jätteskönt ute! Tränade framförgående, fritt följ, fjärrdirigering och inkallning med ställande med Nitro, gick väldigt bra faktiskt. Gör han så på tävling,blir jag överlycklig!! Men det är långt från hemmaträning till tävling i och för sig!


Nitro blev jättesur på Rista,nästa sekund lekte de igen

Chili fick bara träna fritt följ och inkallning. Det sistnämnda är vår stötesten,det är ju värt 40 poäng och är det inte tempot så är det sena ställanden och lägganden. På flera tävlingar har han lagt sig på stå? knasboll,speciellt om ställandet är i närheten av rutan.Tempot har blivit bättre men jämfört med andra BC så är det långsamt.Tyvärr felinlärt av mig och det tar tid att ändra på,vi kämpar på.


Om du får den här ,får jag en godis då? Svår att motstå


Nitro är bra på att leka mullvad i snön


Chili är plikttrogen,här hittade han min vante

Det går åt mycket mat till utefåglarna nu, får fylla på 2ggr om dagen nu. Jag har hittat fjädrar och blod på flera ställen där jag matar dem och märkte att de var så nervösa och flög upp hela tiden. Trodde att det var någon grannkatt som smög omkring för mina är ju innekatter. Men en dag såg jag den, sparvhöken! Har väldigt blandade känslor,förstår ju att den också måste äta,men trist när det känns som man serverar den småfåglar lättåtkomligt.


Mina små raringar,en del iallafall,ibland är de upp till 60 stycken

Kommentarer