Wolfeye.org
2012-12-27 12:45:27

Nya mål 2013 och uppfyllda mål 2012

Jag ser tillbaka mot ett 2012 där vi uppfyllde en stor del av våra mål. Nitro och jag klarade både appellen och lägre klass spår med fina poäng och han blev därmed Svensk utställningschampion! Och korningen klarade han också så där blev det också check. Lydnadsklass 3 klarade han på första försöket och vi klarade också uppflyttningen till freestyle klass 3. Rallylydnaden där fixade vi både fortsättningsklassen, avancerad klass och mästarklass diplom, däremot så klarade vi inte att ta oss till rally-SM mest pga mina tabbar. Utställningsåret blev rätt bra, 2 BIR på SBK och flera BHkl placeringar med CK på SKK utställning. Det som vi inte lyckades med var att starta i klass 3 freestyle, brukset tog för mycket tid. Och vi lyckades inte få någon pinne i agilityn, får ta nya tag till våren.

Målen för 2013 är att ta oss till SM i rallylydnad, att få Cert utomlands på utställning och Cacib i Sverige. Att få Nitro startklar till elitlydnad och bli Champion där och också klara Championatet i Freestyle. Dessutom är ett stort mål att klara högre klass spår så vi blir uppflyttade till eliten om vi nu inte blir bortlottade.Och vore kul med någon pinne i agilityn, försöka ska vi iaf! Så vi har lite att göra detta år med :)

Chili och jag klarade att få ihop tillräckliga poäng i elitlydnaden för att ta oss till SM 2012, men vår anmälan kom bort i cyberrymden, det var väldigt surt!! Jag anmälde i februari och en dag efter att anmälningstiden hade gått ut i mitten av april fick jag ett mail om att betalningen hade kommit men ingen anmälan och det gick inte att göra något åt. Men till SM-rallylydnad kom jag och Chili med i trots att vi inte startade mästarklassen förrän i mitten av maj och kvaltiden gick ut 14 juli. Snabbt jobbat ,duktig Chili! På SM:et, där kom vi till finalen, men väl där gjorde vi bort oss.

Mål för 2013 med Chili är att ta oss till rally-SM igen och göra bättre ifrån oss då. Och komma med till lydnads-SM 2013, i skrivande stund har vi 2 hyfsade resultat, vi behöver ett till för att kunna kvala in. Skulle vilja prova att göra ett BPH med Chili, dock utan skott, få se om vi får till det.


Chili hade svårt att låta bli julklapparna hihi
 

Nitro på promenad
 

Posera på stenar älskar han
 

Wiihoo, full fart'
 

Våran fina Rista
 

Sötnosen Saga försvinner nästan i snön'
 

Hela gänget
 

Saga med bästisen Lilo
 

Busvovvar
 

Chili snögubbe
 
 

Kryddgårdens Persilja Joakims syrras nya shettis sto
 

Chili staketvallar på Persilja

Sagas bästis Höstglädjens Read Between The Lines "Lilo"
 

Sagas favoritjulklapp
 

Nitros son "Ipo" Lundens Bellagotto Simply The Best nu 10 månader gammal
han har blivit så snygg!!

Kommentarer