Wolfeye.org
2010-04-04 16:51:02

7 månader

I torsdags fyllde Nitro hela 7 månader! Nu väger han hela 22 kilo och är större än Chili,vad tiden går fort. Han har utvecklats precis som jag har hoppats och är jätterolig att träna med. Idag gjorde han mig inte besviken heller, vi var ute en liten runda, och det dök upp en hare som drog iväg och han efter, men när jag ropade Nej, så vände han direkt och kom tillbaka mig. Det var ett sånt tillfälle som man är glad då man har godis på sig så man kan belöna ordentligt. Jag tränar mycket på lära honom att lyssna i olika situationer så att han får vara lös där det går. Det är ju skönt att ha en matglad hund ibland så att belöningen är värd något! Chili var också duktig, han försökte inte ens, han vet att man inte får jaga. Mitt lilla hjärta!


7 månader

I lördags var vi anmälda till lilla Sthlm  men kvällen innan fick jag maginfluensa och låg däckad. Det var jättetråkigt, hade sett fram emot att träffa hans bröder Milou och Elvis med familjer. Grattis Åsa och Milou till en 2: plats med HP! Nitro var badad och klippt och det är såå retligt att inte kunna åka, förkylning kan jag stå ut med, men bläää för magsjuka!

Vi var ute och tog några utvecklingsbilder på " lillkillen" 

Ett Stort Grattis till våra vänner Maggan & Trubbel som kom 4:plats på FreestyleSM.  Ni är så galet duktiga!!!!! Grattis också till Ida och Viggo som kom på en 11:e plats. Det är skönt att någon visar att chihuahuan också kan och inte är en accessoar.

Kommentarer