Wolfeye.org
2013-03-05 21:22:54

Östgötamästaren utställning

I fredags var jag på utställning med Nitro på Östergötlands kennelklubbs utställning. Det var både middag och show och alla var finklädda. När jag anmälde dit så var jag och Joakim fortfarande ett par och jag hade betalat nästan 700 för detta och nu trodde jag att jag skulle ha missat det också eftersom jag i all hast flyttade till Stockholm när det tog slut mellan oss. Men Joakim var snäll och gick med mig ändå och jag tog tåget till Linköping och så fick jag skjuts till kvarnparken i Mjölby. Måste säga att jag är oerhört imponerad av Nitro som visade upp sig så fint trots att vi åkt från Stockholm kl 13, med både buss, tunnelbana, tåg och bil och utställningen höll på till 22 och Nitro sov kanske en timme bara medan middagen pågick. Till saken hör att Nitro bara har åkt buss en gång tidigare som 12 veckors valp, det har bara blivit bil. Men han fixade det otroligt bra!


Domaren kollar in Nitro

Trodde inte att det skulle gå så bra för på förhandsbedömningen var det väldigt svårt att springa eftersom det var så litet, inget bra när man har en hund som är till sin fördel när han får sträcka ut. Men han stod jättebra och domaren gillade tydligen vad hon såg. Efter middagen var det dags för showen, jag hämtade Nitro från bilen i god tid för att vi inte skulle komma in med andan i halsen. De hade lottat så man gick mot varandra två och två och en blev utslagen hela tiden men Nitro blev kvar ända till semifinal! Och han skötte sig så otroligt bra. Innan vi skulle upp på scenen så tränade jag trick med honom för att han blir så lugn och koncentrerad då, och då var det en som tog foto av honom till länstidningen när han satt fint. Ska bli kul att se sen.


Duktig kille att stå fint!

Sen åkte vi till huset och jag sov i min säng och Joakim sov i soffan och tankarna gick hela natten, så det blev inte mycket sömn. Sen packade vi kartonger hela dagen till Joakim körde upp mig till Stockholm med ännu mera grejer. En fördel med att flytta, man får slänga massa grejer som man samlat på sig under åren.


Platsliggning är bra koncentrationsövning
 

Bästa bilden, så här ska han stå så han visar sin fina nacke

Nu har jag anmält mig till körskolan, varit på 2 arbetsintervjuer och gått med i 3 dejtingsajter, för nu ska jag leva mitt liv och inte fundera eller deppa mer. Inte så illa på 2 veckor! Livet är för kort och värdefullt för det! Kram till alla mina fantastiska vänner som har stöttat mig både på FB och på telefon när jag har haft det jobbigt! Ni är helt otroliga!!


Snyggingen!
 

Hundflocken återförenad för en dag
 

Vackra Saga 1 år
 

Buskul!
 

Wiihooo!!
 

Två galningar!

Kommentarer