Wolfeye.org
2012-01-31 12:34:42

Spännande nyheter

Det har blivit mycket valpprat på sistone med alla valpar i vår närhet och Joakim har funderat ett tag på vad han vill ha som nästa hund eftersom Rista har hunnit fylla 8 år nu.Han är ju frälst på malinois men eftersom han inte är intresserad av skydds eller IPO utan har agility som favoritsport så känns det som en sån kan bli för skarp för oss eftersom många avlar med tanke på tjänstehund/skydds/IPO och att den inte skulle få det den behöver hos oss.Det känns väldigt svårt att hitta den malinoisen som passar honom,så då har han tänkt i andra banor.Så han sa att man skulle nog ha en aussie ändå,det kanske inte vore så dumt! Aussien som ras är ju bra agilityhundar plus att han vet att Nitro och Smilla är härliga hundar som han gillar båda,det kan ju inte bli mer perfekt! Jag höll på att tappa hakan, han har varit så benhård med att han vill ha en belgare,men jag vet ju att han älskar våran Nitro och är väldigt förtjust i fröken Smilla som bär på Nitros valpar.Aussien är ju en väldigt bra ras som passar till allt och de är otroligt keliga och tokroliga hundar! Och så är de väldigt smidiga och snygga med! Bara lite partisk,men det är ju sant :)


Gudomligt söt med sina knubbiga tassar. Nitro 5 veckor
 

Nitro 8 veckor, full i bus med sylvassa små tänder

Sä nu är det extra spännande att fundera på vilka personligheter som döljer sig i den stora Smilla magen, Joakim kan inte tänka sig en hane, så nu hoppas vi att det blir några tikar. På ultraljudet sa veterinären att det var en stor kull så vi får väl se :) Vi är lite knasiga,jag kan bara tänka mig hanar och Joakim blir bara förtjust i tikar. Mammas pojke och pappas flicka hihi!

Det blir ju inte min hund men jag får ju gosa och träna med henne lite när Joakim jobbar. Ska bli så roligt att få bli farmor på riktigt och ha en liten Nitro dotter här hemma! Uppfödaren Maritha ska behålla en tik också och hennes son Martin med flickvän Amanda ska ha en hane så det blir kul på valpträffarna sen!

Vi har haft besök av lilla goldentjejen Lilo med familj. Hon fann sig direkt och började leka,sen fick hon ett grisöra som hon tyckte var läskigt först,sen gick det inte att motstå. Och sen så kopplade hon av och somnade,inga problem där inte :) Hon fick även träffa Chili igen och leka och det var roligt tyckte de båda två.


Lilo på besök hos oss,varför har ni ansiktet så högt upp? ,frågar hon. Det går ju inte att pussa er då!
Människor är konstigt byggda varelser, tycker nog en liten valp : )
 

Premiär för grisöra för Lilo, fick dock bara äta lite till att börja med
 

En superfin bild på Chili!! Han kan visa upp sig ibland,så glad när jag får till en söt bild på honom,han är en mästare på att se tjurig ut!
 

Full fart med pinnen har Nitro!
 

Chil vallar på Nitro och gör sen en rusch för att sno pinnen,men Nitro är snabb i vändningarna
 

Chili hade fullt sjå med den förbaskade pinnen som hade frusit fast,han kämpade och till slut fick han loss den 
 

Kriminellt söt är han min Nitro,med lilla snusläppen

Kommentarer