Wolfeye.org
2010-08-12 14:15:03

Trattkantarell


Har du sett Herr Kantarell...

Min lilla sötaste Nitro har gjort illa sig,skurit upp trampdynan rakt över! Så nu får han ha tratt på nätterna och i obevakade stunder så han inte kommer åt att slicka på såret! Mycket impopulärt av lille herrn som bjöd upp till rodeo för att få av sig tratten,likadan var han som liten för att bli av med halsbandet! Men när han väl accepterat tratten så går det hur bra som helst förutom att det gör ont på oss när han SKA fram och skovlar sig förbi oss!

Försökte ha en strumpa över tassen när han var ute för att förhindra grus och smuts att komma in i såret, men det slutade med att han sprang på tre ben och försökte dra av strumpan i farten!  Suck!


Jaha då, nu har matte tvingat skor på mig...

Inte lätt att ha en aussiepojke i stillhet, vi som har tänkt att tävla snart ,beror ju på om det har läkt till dess. Platsliggning går ju att träna iallafall. Måste ju träna med Chili ,då får Nitro vänta i bilen,man känner sig som en skurk ,men såret måste ju få en chans att läka! Har köpt en sko hos veterinären som förhoppningsvis sitter på bättre än strumpan....


Melwin vet hur man slappar

Kommentarer