Wolfeye.org
2010-04-30 19:52:39

Spår och skotträning

Idag jobbade Joakim halvdag och då passade vi på att åka ut till spårmarkerna där Joakim ska vara spårläggare på Finspångs tävling nästa helg. Joakim gick ut ett lägre spår och lade ut de 3 första pinnarna åt Nitro. Det var första gången han gick ett spår efter någon annan än mig och i början var han lite vimsig men han gick bättre och bättre och hittade pinnarna och tog vinkeln jättebra!  Vi gick ca 500 meter på spåret bara, för både han och jag är ju nybörjare på det här med bruks. Och ska sanningen fram så är ju min kondition i det närmaste obefintlig! 

Efteråt var vi förbi klubben och tränade med alla 3 på klubben. Nitro var jätteduktig,har börjat lite smått med vittringen och sedan fritt följ och lite stadgeövningar på läggande och ställande,Chili fick göra vittring, fritt följ, dumruta,fjärr och sitt i grupp. Det mesta gjorde han riktigt bra!

I torsdags var vi på möte på klubben och efteråt skulle det bli skotträning och då ville jag ju passa på och testa Nitro. Vi gick en liten promenad ett par hundra meter bort och han lyfte på huvudet på första skottet, sedan fortsatte han att nosa och de andra skotten brydde han sig inte om!  SKÖÖÖÖNT!

Kommentarer