Wolfeye.org
2012-05-28 13:23:13

Underbara dagar-Chilis debut i mästarklass

Älskar våren, det är ju så fantastiskt vackert överallt! Vi har hunnit med en del, men också bara tagit det lugnt och njutit. Behövs ju det med ibland, hundarna har fått simma och de älskar det! Mycket lek och bus har det blivit med :)


Nitro och Rista innan lek

Vi var i Gubbängen och tävlade rally, både avancerad med Nitro och Rista, och Chili gjorde debut i mästarklass. Känslan med Nitro var betydligt bättre än i Valdemarsvik där jag bröt, men det blev för mycket strul, så vi slutade på förargliga 69 poäng, ett poäng från uppflytt! Han behöver vara mer fokuserad, hoppas vi får till det nästa gång. Joakim och Rista fick ihop 67poäng, J var arg på sig själv för att han gjorde 2 felö som drog 20 poäng, det var himla synd.


Mitt hjärta Nitro!!!

Chili var så himla duktig i mästarklassen, han tyckte att det var jätteroligt och svansen viftade hela tiden. Hans ställande under gång kan ingen klaga på!  Känslan var jättebra, vi hade lite strul med inåtsnurrarna och lite småsaker bara. Vi fick ihop 82 poäng och hamnade på en 4:e plats av 15 ekipage.


Härlig min på min älskade Chili!!

Lilla Saga har fyllt 3 månader och hon utvecklas så fint, en riktigt go liten tjej. Jobbig som f-n emellanåt men så ska det ju vara med valpar :) 


Hon är så fin, lilla Saga!
 

Lilla hjärtat!!

Min fina kisse Melwin har fyllt 7 år, honom hämtade jag från en bondgård där han och 6 kattungar till skulle skjutas bara 5 veckor gamla. Det slutade med att jag tog hem alla, jag hade dem i någon månad, sen hittade jag nya hem till alla. Förstår inte att folk inte kan kastrera sina kattor, eller gäller inte detta bönder? Det kan man ju undra....


Finaste Melwin!!

Han hade beställt kokt fisk till sin födelsedag och det fick han ju såklart!


Tränat har vi hunnit lite med, Nitro kan en del av eltimomenten nu
 

Vi har hälsat på hos Sofia och mopsligan, de har precis samma färg som Saga. Saga och mopsvalpen Plura hade kul och busade en stund
 

Bada är kul, tycker lilla Saga
 

Rista och Nitro är inga badkrukor direkt :)
 

Lyckan var total hos både Joakim och Saga när tant Rista lät lillan vara med på ett hörn, hon börjar mjukna lite gentemot valpen :)
 

Lilo och Nitro hade kul, men hon fick ett fnatt ryck och då kunde inte Nitro riktigt hänga med hihi
 

Lilo och Saga hade också kul, men de fick inte springa fritt pga den överhängande manglingsrisken 
 

Pauser med mycket vatten är viktiga i den här värmen, säger Lilo
 

Min boll, säger Chili!!
 

Är det ingen som vill leka med mig, undrar Nitro

Kommentarer