Wolfeye.org
2012-01-23 16:08:20

Valpbus

Nu har Joakims syster Malin fått hem sin lilla goldenvalp "Lilo"  eller Höstglädjens read between the lines, som hon heter i stamtavlan. Så vi var och hälsade på henne i helgen och hon fick även träffa Chili som skötte sig utmärkt som lekfarbror.De fick busa lite men Chili hade lite svårt att hänga med för hon kommer ju under stolar och soffor än så länge :) Men kul hade de! Lilos matte Malin sköter sig bra och gör sina "läxor " med lilla valpen :)

Höstglädjens read between the lines " Lilo"
 

Lilo visar sitt fina steg

Sen har vi haft besök av Tinna och hennes stiliga weimaraner Mimmtrix Assar "Assar" och tränat lydnad. Nitro och han har fått leka lite också. En riktigt rolig hund måste jag säga,har aldrig umgåtts med en weimaraner förut så jag vet inte hur de brukar vara. Men han är väldigt positiv och arbetsvillig och rolig att träna med,dessutom är han ju väldigt vacker med! Vi har träffats flera gånger och tränat ihop och jag har fotat honom men på alla bilder har han bara blivit som en grå skugga för han är väldigt snabb när de leker och inte still så ofta. Men nu fick han vara still så fick jag bilder till slut :)


Mimmtrix Assar med sin matte Tinna
 

Assar och Nitro

Vi har varit på dop med, Joakims brorsbarn Felicia döptes i slottskapellet i Finspång. Hon var riktigt duktig,skrek inte än enda gång under dopet och hon var så söt i sin fina dopklänning!


Så fin i sin klänning lilla Felicia!
 

Prästen och Felicia

Vi har tränat i ridhuset, både lydnad och agility, och det går riktigt bra. Chili är skällig först när han kommer in i ridhuset för han förväntar sig agilityhinder,men sen lugnar han ner sig när han ser att det är tomt. Chili och jag kämpar på med vårt högersida fot inför avancerad rallylydnad,han tycker att det är svårt i vissa situationer men det blir ju bättre ju mer man håller på. Nitro är ju inte så inkörd på vänstersida fot så höger går bra men märker att han behöver träna långa fritt följ pass inför klass 3 eftersom i både freestyle och rally händer det mera och DET gillar Nitro. Agility går också bra, slalomen går riktigt bra och jag har inte längre lika svårt med handlingen från höger sida.Usch vad jobbigt när man märker att så mycket hänger på en själv i agilityn, för jag lär mig inte lika fort som hundarna, hihi.


Lilla tant Rista
 

Han är så vacker mitt hjärta
 

Chili visar stolt upp sin pinne
 

Snyggingen gillar att posera
 

Monstret Nitro när de leker
 

Nitro är så söt, han springer till vårt backauppträd och frågar om vi ska träna på våra promenader!

Kommentarer