Wolfeye.org
2012-07-16 14:32:47

SM-kval rallylydnad!

Chili och jag har kvalat in till rallylydnads -SM! Vi låg på plats 35 på kvallistan, inför de 2 sista tävlingarna som Linköping HU anordnade.Och det är bara 40 som kommer med på SM. Passande nog hette tävlingen " sista chansen" och Chili och jag behövde höja vårt snitt för att vara säkra på att komma med. Och det gjorde vi, första banan fick vi ihop 93 poäng och kom på delad första plats med Caroline Svärd och hennes vackra BC Lizzroys Roy. Och på andra banan fick vi ihop 97 poäng och hamnade på en fjärdeplats och då har vi höjt oss så vi ligger nu på 11:e plats istället för plats 35. Sååå himla skönt! Chili och jag debuterade i mästarklass den 19 maj i våras så jag trodde inte att vi skulle hinna kvala till detta års SM, men det gjorde vi!!!


Chili poserar med sina priser!

Nitro var också duktig, men jag gjorde 2 rejäla tabbar som tog bort 20 päng från oss. Glömde sätta honom vid en skylt, "sitt, spring" och vände åt samma håll som honom i "vänd från varandra" skylten. Var inte medveten om felen förrän jag fick reda på detta efteråt. Väldigt surt, det är så klantigt gjort! Han var lite nosig och lite okoncentrerad emellanåt, men tidvis gick han kanon. Andra banan fick vi hop 83 poäng,där fick vi 10-minus för att jag backade 4 steg istället för 3. Måste verkligen träna på att torrgå! Däremot tog han sitt tredje godkända resultat och fick titeln RLD M så nu har han diplom i samtliga rallyklasser!


Min härliga Nitro

Joakim och Rista gjorda många missar på första banan, och fick ihop 47 poäng, det är främst högerhandlingen som spökar. Men på eftermiddagens tävling vände de på siffrorna till 74 och de fick sitt andra godkända resultat i mästarklass!

Vår kompis Maggan med tollaren Trubbel höjde också sitt snitt så de kommer också med till SM, ska bli kul att åka ihop!


Hittade den här bilden från i våras, så här är Nitro alltid, vad ska vi göra nu, säg,säg
 

På väg tillbaka med bollen efter framförgåendet
 

När vi skulle fota Chili med priserna, så kom en humla då tappade han bort sig helt.....
 

och blev alldeles galen ; )

Kommentarer