Wolfeye.org
2010-08-01 21:30:59

Utställning och lydnad Södertälje BK


Bröderna Bus, Nitro och Milou

Tidig morgon, lydnaden började redan 07.30 ,så det var bara att pallra sig iväg. Drog startnummer 2 med Chili vilket var skönt med tanke på att Nitro skulle ställas sedan. Det är ju svalare på morgonen också. Chili var jätteknäpp för det var massor med getingar på plan, betedde sig underligt,men ändå gjorde han en del moment riktigt bra, mattes lille älskling! Fattar inte att han kan göra så bra fast han är så störd av getingarna!!

Sitt i grupp: 10
Platsliggning: 10
Fritt följ: 8,5  plogar ngt,lite ojämn i position
Dumrutan: 7 Fel pos. i sittandet
Inkallning: 8,5 segt stannande ojämnt tempo
Rutan :9,5  avslut
Apportdirigering :9,5 extra kommando
Metall & hopp: 9 ngt segt gripande
Vittringsprov: 10
Fjärrdirigering:6 Flyttar fram ngt,missar ett skifte

Vi fick ihop 278 poäng och kom 4:a . Domare Jan Alfredsson

 

Sedan var det dags för utställning med Nitro,den här gången hade vi övat massor på att springa vänstervarv och det betalade sig verkligen! Nitro fick CK och blev 2:a bästa hane! Blev väldigt stolt och glad över min nallebjörn! Nitros bror Milou kom tvåa ,han har alltid slagit Nitro förut,så jag blev lite förvånad,det är ju lite av ett lottspel!

Nitros kritik: Maskulint välformat huvud. Bra öron ,ögon,tänder och bett. Läpparna önskas något stramare.Vacker hals och rygglinje.Något brant överarm.Välvinklad bak.Något lösa armbågar. Utmärkta rörelser från sidan .Passande benstomme

Domare Bo Wiberg

Kommentarer