Wolfeye.org
2011-12-05 16:16:55

Aussieträff

Lördagen den 26 november bar det iväg till Katrineholm för att delta på årets andra aussieträff. Vi var ett litet gäng på 8 aussiemänniskor plus min Joakim, med hundar från Missnutt`s, Black Zone`s, Sheepeye`s, och Windedos. Vi träffade också en nära släkting till Nitro där,hans vackra moster Vilja!


Missnutt`s Crystal Mano " Nitro" med sin moster Missnutt`s Di Vilja

Vi började med en kopp kaffe och pratstund i klubbstugan i Katrineholm,det var några nya ansikten där,kul! Sedan gick vi ut och vallade en uppletanderuta innan vi körde igång. Nitro var jätteduktig första skicket,sedan kom han tillbaka till mig i 190. Han måste ta och lugna sig så han hinner koppla på nosen ordentligt. Men det gick iallafall bättre än på förra träffen :) Vi tränade uppletande på eftermiddagen en stund också och då hade ju den värsta energin rasat av och då jobbade han jättebra! Man kan inte klaga på hans tempo iallafal!


Nitro hade full fart när vi tränade uppletande
 

Sheepeye's En-Joy Nougat Cream " Lycka" bara 5 månader jättesöt! Ägare Therese Johansson
 

Missnutt`s Di Vilja, ägare Sara Andersson
 

Windedos Plopp  ägare Victoria Häger
 

Nitro tar sats på hindret
 
Vi tränade agility på eftermiddagen och jag fick mycket bra hjälp av Malin Karlsson angående Nitros hoppteknik som inte är något vidare. Han tar i för kung och fosterland och hoppar antingen för tidigt eller sent. Och det resulterar ju i att han ofta river, speciellt första hindret iallafall om det är maxad höjd.Så vi har lite att träna på i vinter....
 

Windedos Xmas Feelin " Lin" Ägare Ingrid Wigur
 

Windedos Jet Stream "Hedwig"  Ägare Ingrid Wigur
 

Black Zone`s Princess Leia " Lava" Ägare Malin Karlsson
 

Windedos Twix "Ace" Ägare Annelie Melkersson
 
Vi hade jättetrevligt och pratade mycket om vår vackra och mångsidiga ras som är med på allt man hittar på. Jag längtar tills nästa gång! Tack till Victoria Häger och Malin Karlsson som anordnade träffen!
 

Fin porträttbild på min prins! Joakim var dagens fotograf och tog närmare 500 bilder,fast många går ju bort när hundarna springer i full fart.
 
Från vänster Victora Häger med Plopp, Therese Johansson med Lycka, Sara Andersson med Vilja, Annelie Melkersson med sonen Stefan och Ace, jag och Nitro, Malin Karlsson och Lava. Saknas på bilden gör Ingrid Wigur med Lin och Hedwig som skulle iväg på vallning. Alla foton tagna av Joakim Larsson.

Kommentarer