Wolfeye.org
2011-06-07 11:39:26

Utställning Norrköping

Då var det dags för utställning igen, denna gång nästan på hemmaplan,skönt att slippa åka så långt. Vi var nr 1 i ringen och Nitro skötte sig bra första varvet, sprang ganska lugnt. Då ville domaren titta lite mer på honom och då blev han ju så glad när någon "klappade" honom, så då började han skälla.När vi sprang fram och tillbaka så vart det nog inte många travsteg... men han fick iallafall Excellent, CK och reservcert och blev slagen av sin halvbror Easy Now We Talking "Marwin" Äg Cissi Brohlin. Som sedan blev BIR och BIG-4. Grattis till er!


Nitro får träna platsliggning var vi än är! Hoppas att det ger resultat!

Nitros kritik: Good size,nice earset,correct teeth,good broad neck,good bone,nice angul, moved and presented well. Domare Colette Muldoon


Vacker!!

På lördagen spårade vi med alla 3 hundarna och jag klantade mig när jag skulle hitta tillbaka ut från skogen efter jag hade lagt spåret och gick över det. Så Nitro hade lite problem, men han redde ut det till slut! Sedan var vi och grillade med Joakims släkt.Sedan fick alla hundarna bada och simma. Nitro har blivit en riktig hejare på att simma nu och det är svårt att få hundarna därifrån när man ska gå hem :)


Kasta då!!


Efter badet så hittade Nitro en lerpöl på väg till bilen, det var jättesvårt att få bort i badet sen . Typiskt ,kvällen före utställning. Precis innan bedömningen så hittade jag en orange fläck på hans framben, järnutfällning! Så jag fick panikgnugga och fick bort den. Bra uppladdning ,NOT!

På fredagen var jag inbjuden att visa lite lydnad och konster på en tollarträff här i Finspång, Chili skötte sig jättebra, men Nitro var inte alls på topp. Jag var dum som tog han direkt från bilen utan att låta honom varva ner först, men när det sitter folk och väntar på att jag skulle visa så vill man ju inte sitta en kvart först, men det skulle jag nog ha gjort.Han gjorde väl en del saker men utan den intensitet och kvalite som han annars gör... men jag hoppas att de blev nöjda ändå! Fick se en väldig massa fina tollare och träffa trevliga männniskor iallafall.


Nitro blev överlycklig när han hittade en plåtburk,skojig leksak!

Fredagkväll var det lydnadstävling på hemmaklubben,lilla Finspångs BK och det var många fina resultat! Grattis till Tommy och Lizzroys Tim som vann eliten på 272 poäng och blev LYDNADSCHAMPION!


Lizzroys Tim som sockersöt valp! Nu är han lydnadsCHAMPION! Grattis Tommy och Ingegerd!

Grattis också till Emma med sin golden Silla som fick förstapris klass 1, Katta med sin BC Fajt som fick förstapris i klass 2, och till Marie som med sin labrador Tyra  visserligen missade förstapriset i elit men klarade sitt i grupp fantastiskt bra, blinkade inte ens trots en ihärdigt uppvaktande hane som störning! Imponerande! Joakim skötte sig bra som tävlingsledare och jag var skrivare för klass 3.


Bildbevis! Nitro kan slappna av ;)


Vi var några som träffades och skrapade och målade agilityhindrena på klubben,då fick Nitro träffa lilla Visa och leka en stund.


En SM-hund i agility! Aussien  Tamburenga`s Chippewa Blue Eye "Mio" Ägare Eva Persson som även äger lilla Visa!

Kommentarer