Wolfeye.org
2011-01-24 17:38:17

Vackra bilder!

Vi har varit och hälsat på mamma på Ekerö och då passade vi på att besöka Bromma Zoo där jag köpte ett täcke till Nitro. Våra hundar har  bara täcke i bilen när det är kallt ute,speciellt när man har tränat brukar de få ha täcke.Det blev ett Back on Track till honom ,Chili har ju också ett,jag tycker att de är bra!


Nitro poserar i sitt nya täcke

Husse fick bära Nitro i rulltrappan och sedan var alla hanhundar tvungna att ha snoppskydd på sig i affären pga kissrisken. Där försvann den manligheten ...hihi. Träffade en trevlig expedit som själv hade en aussietik från Windedos kennel. Alltid trevligt att prata hund, sedan fick Nitro  visa lite konster också,han skötte sig jättebra! 


Husse bär Nitro i rulltrappan

Vi har provat lite mera drag, nu kan jag gå bakom och styra med kopplet,så det går framåt.


Det går riktigt bra nu

Vi passade på att plåta hundarna hos min väninna Eivor som är djurfotograf, vi fotade med Chili och Marion och jag hamnade också på bild. Fick lite gamla bilder också! Kul! Tråkigt var att Chili var pervers med Eivors mellanschnauser Eddison.Han är kastrerad så Chili försöker göra otillbörliga saker med honom,den lilla snuskpellen.


Melwin och Chili


Ja,det är jag på framsidan! Matte är superstolt


Nitro var söt som socker som bebis!!


Fortfarande supersöt!


Hoppsan,så hamnade jag på bild också. Håll utkik i tidningen Kattliv nr3.  Marion är också med. Mattes gosegumma, snart 13 år

 


Min vackra Chili! Förstår att Eivor har fastnat för honom som modell!!

Agilitykursen har kört igång och Nitro var jätteduktig. Om jag kunde lära mig lika fort... Blir lite förvirrad när det går fort och som den lydnadsnörd har jag svårt att vänja mig vid att ha hunden på höger sida också! Men det är nyttig träning!


Nitro har slafsat vatten och sedan tränat agility,då blir man så här snygg!

Kommentarer