Wolfeye.org
2012-01-09 15:35:38

Nytt år-nya möjligheter

Nyårsaftonen så jobbade jag natt medan Joakim var med hundarna på landet hos släkten.Det har gått ganska bra med hundarna,jag har gått med Rista separat eftersom man inte vet när det kan smälla,hon är riktigt rädd och skakar och försöker sticka hem om hon hör nåt.Vill inte att det ska smitta av sig på de andra. Chili är lite berörd,skäller gärna till och blir fjäskig,medans Nitro inte bryr sig alls.Men vi bor bra till där det är ganska lugnt och skönt,så det har gått över förväntan.


Våra tre högt älskade vovvar Nitro,Chili och Rista!! Det syns var jag står för mina killar tittar på mig,medan Rista tittar på fotografen, dvs husse.

Vi har mycket planer för nya året, Nitro ska jag tävla i spår både appell och lägre, vi ska ta oss till mästarklass i rally för att se om vi kan vara med på SM:et i rally i september.Vi ska tävla freestyle klass 2 och till hösten freestyle klass 3 och förhoppningsvis kunna knipa några cert till championatet. Lydnadsklass 3 ska vi också tävla i och också försöka ta någon pinne i agility o hoppklass. Även några utställningar ska vi hinna med för ett CACIB vill vi ha. Och till hösten ska han göra korningen. Fullt ös-medvetslös hihi! Man måste sikta högt så kommer man ju nånstans iallafall. 


Missnutt`s Crystal Mano "Nitro"  Älskar hans uppsyn,han är så uttrycksfull

Chili ska också tävla rally med sikte på SM i rally i september och och om vi kommer med på SM: et i lydnad i mitten på juni så är ju målet att göra ett bra resultat även där och sedan kvala in till SM-lydnad 2013 till hösten. Chili går alltid bäst på hösten så då försöker vi satsa lite när han slipper insekterna som han stör sig på .


Chili poserar med värdighet,mitt hjärta!

Joakin och Rista ska också tävla rally med sikte på SM och även få de 2 sista förstaprisen i lydnadsklass elit så att hon blir SE LCH!! Och försöka ta några pinnar i agility och hoppklass.


Lilla tant Rista, 8 år men jättepigg fortfarande

Mycket valpgos blir det i allafall, fått rapport om Nitros fästmö Smilla som nu när det har gått 3 veckor i den förmodade dräktigheten börjat må illa, tänk vad glad man kan bli när någon mår illa. Stackars Smilla, men det är ju ett gott tecken att det är småttingar på gång,hon är även glupskare och keligare. Hoppas,hoppas! Kan knappt vänta, vill veta vad de ska bli för personligheter, hur de ser ut, är så nyfiken så jag döör!


Hoppas att det blir fina avkommor som ärver det bästa av båda sina föräldrar! 

Men till dess finns det ju flera valpar i närmsta släkten att pussa på, Joakims syster får ju snart hämta sin goldenvalp som ska heta Lilo och Joakims bror har ju irländsk settervalp,lilla Mercedes och våra vänner Ingegerd och Tommy får hem sin bordercollievalp som ska heta Zac snart!


Kul med kameraremmen, tyckte denna sötnos
 

Sååå söt
 

Mamma Lhine med sin avkomma, hon är en riktigt duktig mamma!

Jag och flera från Finspångs BK ska gå kurs i vinter /vår för att utbilda oss till allmänlydnadsinstruktörer,då kan jag senare vidareutbilda mig till rallylydnadsinstruktör.Så vi kommer inte att gå sysslolösa detta året heller!


Vilken ball bild, Nitro flyyyger!!
 

Bus på åkrarna är mycket uppskattat
 

Så stolt och glad Chili är med sin pinne ,han slår nästan knut på sin svans!

Kommentarer