Wolfeye.org
2010-05-15 19:47:03

Utställning Katrineholm

Idag var vi på en inofficiell utställning på Katrineholms BK med Nitro. Jag var inte direkt på lysande humör för Nitro drog i kopplet och så hade de gjort en miss så vi fanns inte i katalogen, men det ordnade sig.

När vi sprang in i ringen så passade han,då ökade jag farten och drog lite i kopplet, då galopperade han, sedan fick jag honom i trav och då gjorde jag en rejäl vurpa på det blöta gräset!!  Jag hade varit nervös och spänd hela morgonen så det var nog naturens sätt att säga åt mig att coola ner mig en aning. Och det fungerade, blev full i skratt och inte alls nervös längre!  Det roliga är att på kritiken stod det "mkt välvisad" . Kan jag väl inte riktigt hålla med om!  I och för sig visade han sig bra framför domaren.

Den kritiken han fick var värd att vurpa för:  Mkt maskulin 8,5 mån hane, välskuret huvud, vackert uttryck, fina öron, bra hals,välvinklad fram och bak, utmärkt förbröst, rör sig bra från alla håll,skulle önska lite hårdare päls,mkt välvisad.  BIR och HP. Domare Ingela Kyrklund

Snacka om stolt matte!!

Och den mjuka pälsen var ju mitt fel för jag badade honom kvällen innan. För den lilla rackarungen roade sig på promenaden med att skutta ner i ett smutsigt dike.

Sedan fick vi vänta hela dagen på BIS-finalen, där blev vi oplacerade. Men det var jättebra att vara kvar så länge för Nitro somnade i en hel timme. WOW!!   Kul att se att han blir lugnare och har lättare att slappna av!!

På kvällen blev det besök hos svärfar och Jockes syster Malin med fika och hundbus. Och på hemvägen fick de bada i sjön också! Sedan var de helt utslagna hela kvällen!


Sommaridyll!


Man ska INTE blöta svansen

Kommentarer