Wolfeye.org
2013-03-23 17:50:12

Omstart

Nu har nya livet börjat arta sig, jag har fått körkortstillstånd så nu är är Körkortsboken min kvällslektyr ;) Och det känns som om det ganska snart ljusnar med jobb, inte fast men sommarjobb och vik iaf. Flyttar till egna lägenheten i april, det känns väldigt bra! Och en stor fördel är att mina katter får komma ut i naturen igen eftersom det är långt till en större väg och det ligger lantligt.  Kommer att känna mig som hemma för jag har bott i den lägenheten i 8 år, det var mitt första egna boende som jag flyttade till när jag var 19 år. Så nu är jag tillbaka på brottsplatsen ;)

Kommer att bo bara 1 km från Mälarö BK som är min gamla klubb. Ska bli så skönt att kunna träna ordentligt igen, har varit där och tränat rally en gång nu och kände igen flera från förr :) Lite pinsamt var det att mina vovvar gick urdåligt i geggan och ville inte alls sitta eller ligga. För när jag kom så frågade de vilken klass jag tävlade i och då sa jag ju mästarklass. "Och SM också" sa en annan som visste om det och då skäms man ju ihjäl när hundarna går som skräp. Får träna på att hundarna kan lägga sig i värsta leran, har faktiskt inte gjort det.

Tränat en del rally med hundarna inne för att hålla igång momenten, men längtar till man kan köra ruta och dirigering ute. Vill ju tävla med Nitro till våren och då behövs det ju lite kontinuerlig träning. Tränat fjärr och vittring inne och lite fritt följ iaf men det blir ju inte samma sak. 

Har varit på 2 dejter men har inte träffat nån som jag vill ha annat än som kompis. Behöver ändå ha tid för mig själv, det är ju fortfarande early days. Men det är ju bra för självförtroendet men inte för deras dock ;) Men trevligt har det ju varit att komma ut lite :)

Nitro har fått mycket nyttig träning, han har åkt buss och tunnelbana flera gånger nu, förut så åkte han ju bara bil. Han fick följa med till Bromma Zoo för att köpa en VGW sele för han drar ju som en bäng. Den fungerar ganka bra faktiskt :) Vardagslydnad är inte min starka sida, tyvärr, och med trafik och sånt så känns det tryggare om han är kopplad. Han är jättelydig när han är lös så jag har inte tränat koppelträning alls nästan och det märks ju nu när han oftare måste vara kopplad. Där jag ska bo är det ju mer lantligt så det ska bli skönt att slippa kopplen.


Snygging!
 

Nitro har hittat nya träd att göra sina trick på, allt för en liten godis :)
 

Kraftmätning med en St Bernhardskille på 75 kg som vi tog en promenad med
 

Är det här som ekorren bor?
 

Nitro ser ut som en liiten kille
 

Nitro är lite nyfiken på honom och ville gärna dominera
 

Mitro var lite spännig men som tur var så svarade inte den andra
 

Lite trickträning i tvärbanan
 

Usch, vem har pruttat?


Nyttigt att åka buss, uppmärksam kille

Kommentarer