Wolfeye.org
2011-11-14 16:48:55

Lydnadstävling Finspångs BK

I söndags var det dags för debut i klass 2 med Nitro. Visste ju att han kunde momenten bra, men platsen har vi ju inte kört i skarpt läge på ett år.Men han var jätteduktig och låg helt still med hakan i backen. Sedan var min dag redan gjord,för platsen har jag jobbat med mycket eftersom jag förstörde den i min tävlingsiver!  Sent ska syndaren vakna, men nu är vi på rätt väg och den 10:an satt bra ska ni veta! Så stolt över min kille som alltid ger mig a-ha upplevelser och gör mig till en bättre förare! Jag var också mycket stolt över hans inkallning som verkligen var superfin! 

Nitros betyg:
 
Platsliggning: 10 Bra!
Fritt följ: 9 sitter ej vid första halt, bra kontakt och position
Läggande: 10 Bra!
Inkallning med ställande: 10 Bra!
Rutan: 9 Tvekan
Apportering: 9 slarvigt upptag
Hopp-sitt:10 Bra!
Fjärrdirigering: 10 Bra!
Helhet: 9 Trevligt ekipage, bra tempo,lite slarv
 
Poäng 191  Plac 1 Domare Berth Nilsson
 

Vacker OCH duktig!
 
Sedan var det dags för elitklass med Chili, han var jätteduktig och tyckte att det var roligt! Han brukar alltid vara duktig på sitt och ligg och dumrutan, men vi brukar ha sämre på inkallning,fjärr och metall. Inkallningen och fjärret har blivit bättre men med metallen, där är vi kvar på samma nivå.Hans apportdirigering var iallafall en av de bättre han har gjort!
 
Chilis betyg:
 
Sitt i grupp: 10 Bra!
Platsliggning :10 Bra!
Fritt följ: 9 Bra kontakt och position,tvekan sidförflyttning
Dumrutan: 10 Bra!
Inkallning: 9 Ngt sent ställande
Rutan: 8,5 DK:n tvekan läggande
Apportdirigering:10 Bra!
Metall-hopp: 8 tvekan upptag och avslut
Vittringsprov:10 Bra!
Fjärrdirigering:10 Bra!
 
Poäng 301 plac 1 Domare Berth Nilsson
 

Det är roligt att gå fot tycker Chili
 
GRATTIS till Marie- Lousie Backström som med sin hovawart Bergenhovs Benz " Rocky" också fick förstapris i klass 2!! Och GRATTIS till Katarina Törnell som med sin BC Busy-Borders Fajt vann klass 3 med en fin runda! Den rutan han gjorde var kalasfin! 
Skönt att vi lyckades avsluta vårt tävlingsår med så fina resultat, nu blir det klass 3 till våren eller hösten. Chili och jag höjde vårt snitt till SM nästa år, nu ligger vi på 293 någonting, så vi har varje fall större chans nu!
 

Rista och Nitro har dragkamp
 

Söt liten rumpa!
 

Nyfiken,vad är det som händer därborta!

Kommentarer