Wolfeye.org
2010-05-31 16:22:25

Marknad,träning och bad

I helgen har vi hunnit med mycket! Min kära mamma Ingegerd var här och hälsade på hela helgen. Vi var på marknad i Finspång på fredagen för att handla lite och då fick Nitro följa med. Alltid bra med miljöträning! Hade laddat upp med både vatten och godis att ta med då det brukar bli mycket varmt. Trodde han skulle vara jobbig, men han skötte sig jättebra,min lille älskling! Vi är ju iväg på någonting nästan varje helg så han börjar bli van nu tror jag. Tränade både platsliggning och fotgående, det gick riktigt bra.


Fin kontakt! Mamma Ingegerd tittar på


Tränar platsliggning.

På lördagen var vi på bruksan för en träningstävling,hade jobbat natt så jag var lite seg. Min kompis Maggan var också där och till mammas stora förtjusning hade hon med sig lilla Millimeter som är en långhårig dvärgtaxvalp. Mamma fick en riktig sötchock av den lilla taxfröken och lyste upp som ett barn på julafton!! 


En styck väldans söt taxvalp!

Tränade Nitro på appellen, fritt följ gick bra,läggandet och inkallningen vart kanonbra, apporteringen,den hittade han inte först och sprang förbi,men tredje gången hittade han den och hämtade den och drog järnet förbi mig på tillbakavägen,tänkte inte alls lämna av! Den lilla rackarungen!! Vi hoppade över framförgåendet då vi inte är klara än, hoppet gick sådär,litet islag ut och DK på sitt ,men rak snygg ingång iallafall. Platsliggningen kändes mycket lugnare än förra gången,gick bara ut i kopplets längd,låg med huvudet i backen, det ger sig nog om matten tränar upp sitt tålamod. Nitro och jag är ganska lika på en sak, vi vill att allt ska hända NU!! ;)

Körde igenom Chili också fritt följ,gick ganska bra,fick lite bra tips av Maggan. Dumrutan gick riktigt bra, inkallningen också ganska bra. Rutan hade jag bett om att få en leksak i och det var tur för det var mycket strul för de andra hundarna,det luktade något så de andra ville inte gå in i rutan,men det gjorde han bra! Dirigeringen gick bra och vittringen KANONBRA!! Vilken rulle,vill ha så på tävling också! Ooops,glömde metallen gick sådär,mycket att förbättra och fjärret också,lägger sig inte bakåt:(

Stackars mamma fick sitta i klubbstugan och hålla i en jobbig Nitro som hörde matte träna med Chili utanför och han talade om det också högt och ljudligt!


Alla tre på pinnen


Ta mig om du kan!


Weeeee


Världens sötaste Nitro


Och en vacker Chili


Världens sötaste enligt husse...


Bröderna Bus tar en paus efter leken

På söndagen var vi och handlade lite blommor och mamma ,jag och Joakim hjälptes åt att göra trädgården fin, hundarna gjorde sitt bästa för att stjälpa!! ;) Sedan åkte vi till svärfar och Jockes syster Malin för att fika,på vägen dit såg vi att badplatsen var öde,så 3 små överlyckliga hundar fick bada, och Chili och Rista simmade och Nitro doppade sig mera den här gången iallafall! Sedan blev det hundbus  hemma hos svärfar och gott fika till oss! Tänk vad tiden går fort när man har roligt! 

Kommentarer