Wolfeye.org
2011-03-21 17:22:26

Kusinträff

 I söndags var det agilityträning igen och det gick ganska bra med Nitro, ibland slarvade han och rev pga sin hoppteknik,långt ocht flackt,men efter ett tag så hoppade han bra. Gäller att få in tekniken i kroppen så han inte behöver tänka utan har bra teknik automatiskt. På tävling har man ju bara en chans...Men han var bättre på tunnlarna och drog på dem i 190 knyck :) och slalomen gick också bättre!


Chili med sin älskade boll

Efter träningen så pratade vi lite med Helen som har en aussie från kennel Easy,som heter Shanti (Easy Kiss The Dust) hon gav mig många bra tips och råd :) Medan vi pratade fick Nitro och Shanti leka och Nitro skötte sig jättebra,trodde att han skulle vara mer framfusig,men han var en riktig gentleman. När jag kom hem kollade jag på SKK hunddata och såg att Shantis mamma och Nitros pappa är syskon. Inte konstigt att jag tyckte att hon var snygg :)


Nitro med sin kusin Easy Kiss The Dust " Shanti"


Nitro och Shanti hade en riktig kul lekstund

I lördags hade vi tänkt att spåra igen,men då kom kung Bore tillbaka med en sista suck. Vintern vill inte ge upp, men våren vill också ha ett ord med i leken också så nu hoppas vi att det är slut på snö och is. Istället för att spåra åkte vi ut på landet till Joakims familj och gick en härlig promenad och fikade i solen.


Vackrast


Galen hund ;)


Brottningsmatch


Hur ska jag få med mig den här pinnen?


Nitro skuttar efter en snöboll,så söt


Glad Chili


Min svägerska Malins häst Golden Grant  f-89 som hon hyr från Tenhult, han var riktigt busig i hagen och blåste upp sig


Nitro och en sur Golden,han vill gå in i stallet


Chil älskar stora pinnar


 Söta Chili

Kommentarer