Wolfeye.org
2014-02-24 17:21:10

Valparna!

Nu är de här, Nitros valpar med Dansa, eller Spinnrockens Tindra som hon heter i stamtavlan och de bor hos Linnéa Lundberg, kennel Fairymoves i Boden. 7 st blev det och den här gången blev fördelningen 5 tikar och 2 hanar.

Både Nitro och Dansa är rödbärare och det märktes verkligen i denna kull. Hela 4 röda trefärgade kom ut, 2 blue merle och en svart trefärgad. Som en kompis sa, "som en skål med blandade karameller" :) Svansresultatet blev 3 halva svansar och 4 långsvansade.

Dansa är en utmärkt mamma och är väldigt dedikerad i sina små, underbart! Nitro har inte märkt av sitt faderskap mer än att matte sitter klistrad vid datorn och glor på alla söta valpilder ;) Slött att vara hanhund, tycker jag ;)


Stolt mamma som är lite trött
 

Dansa är jätteduktig med sina små!
 

Trefärgad tik med lång svans,  övertecknad, liten vit fläck på ryggen
 
Hon har häftig teckning :)
,

Blue merle tik, lång svans, kopia av mamma Dansa
 

Röd trefärgad tik, halv svans
 

Blue merle tik, halv svans
 

Hane röd trefärgad, lång svans
 

Röd trefärgad tik, lång svans
 
Förstfödda hanen,halv svans, vikt 478 gram. Övertecknad men underbar!!
 

Hela högen!!!

Nitros andra kull har börjat visa framfötterna, än så länge bara i utställningsringen. Men så är de bara lite drygt 6 månader nu :) 

Sonen Missnutt's Harmony Chuck efter Missnutt's Divine Saga "Fixa" blev på sin första utställning BIS på en officiell SBK utställning i Matfors!! Domare Jesper Andersson som bara delade ut 5 Excellent och 3 CK på 18 aussies, var tydligen väldigt förtjust i Chuck, låter lovande:) :) :) Matten Lina Persson på kennel Bachwi visar honom förtjänstfullt :) :) Massor av GRATTIS!!!


Missnutt's Harmony Chuck Äg Lina Persson, kennel Bachwi

Två andra kullsyskon visades samma dag på Qpoolen i Hässleholm och det gick bra för dom också, Missnutt's Harmony Isabella "Pepsi" blev BIM och Missnutt's Harmony Harry blev 2:a med HP!  Massor av GRATTIS!!!


Missnutt's Harmony Isabella, äg Birgitta Lindblad och Missnutt's Harmony Harry, äg Helen Frid

Första kullen har hunnit fira sin 2-års dag!! GRATTIS till Spira, Ozzie och Ipo!!


Lundens Bellagotto Simply The Best "Ipo" äg Emma Söderlund
 

Lundens Bellagotto Lady In Red "Spira" äg Maritha Söderlund
 

Lundens Bellagotto I'M Heartbreaker "Ozzie" äg fam Wikström

Kommentarer