Wolfeye.org
2012-04-10 12:54:23

Valpgos x 2

I helgen har vi varit och tittat på valpar både här och där. Vi var till Haninge till kennel Kiosan där det finns 7 underbara små malinoisvalpar, 5,5 vecka gamla nu,däribland 3 flickor och en av dem ska flytta hit! Det blir ju främst Joakims hund men jag kommer nog att lägga mig i lite iaf. :) Både jag och Joakim vart mest förtjusta i en av dem,men det var en jämn och fin kull så de andra var fina med. Vi får se vilken av dem det blir. Spännande! 


Sötisen!


Kavat liten tjej!
 

Dragkamp är kul!
 

Hur söt får man bli!
 

Godmorgon världen!

Dagen efter for vi till Maritha, Kennel Lundens Bellagotto och hälsade på Nitros underbara små valpar som har hunnit bli 8 veckor. De är väldigt lika Nitro i huvudet alla 3,de verkar ha fått det bästa av mor och far så här långt. Full fart var det på dem och jag började blöda på läppen på en gång efter en hårdhänt puss :) Små pirayor!! Ska bli så kul att följa dem, hoppas jag får se Bubben igen,eller vad nu han kommer att kallas för. Han ska ända till Helsingborg, Elisabeth Olsson får bli "gudmor" åt det lilla "brorsbarnet" där nere i Skåne.  :) De andra 2 stannar i kenneln hos Maritha med familj,så dem kommer jag att få träffa oftare.Vackra Spira som är en tuff och framåt tjej!!
 

Wiihuu!! Pappa upp i dagen :) Ipo är det som busar!
 

Kameraremmen var populär! :) Alla 3 är härligt framfusiga och vilda, men de har en fantastiskt av och på knapp! När de kom in så la de de sig och sov på en gång. Härligt!
 

Bubben är nog mest lik pappa i huvudet, sötisen!
 


Ipo verkar ha ärvt busigheten och har finast bakbensvinklar.

Kommentarer