Wolfeye.org
2010-04-11 19:22:27

Tävling Surahammar Bk

Idag gick vi upp kl 5 för att åka till Surahammar för att tävla med Chili och Rista.  Usch för tidiga morgnar men det är ju självförvållat ;)


Chili i språngmarschen

Chili började strålande med 10:or på sitt och plats. Sedan gjorde vi dåligt fritt följ första halvan, började arta sig på slutet, betyg 8. Dumrutan så satte han sig inte, tyckte nog att det var för blött, betyg 7. Inkallningen var farten bra för att vara Chili, men la sig inte så snabbt, betyg 8. Rutan var bra förutom ett DK på ligg betyg 9. Dirigeringsapporten börjar han att gilla nu, betyg 9 :). Metallen med hopp 9, sent sättande. Vittringsapportering gick kanonbra 10:a och slutligen fjärret 8,5 flyttar sig. Vi slutade på en tredjeplats med 281 poäng.  Rista gjorde en del bra moment men nollade tyvärr både dumrutan och dirigeringsapporten och de fick ihop 213 poäng .Men hon gjorde också 10:a på vittringsapporten och såg trygg ut på platsen och sitt. Heja Jocke ute och träna, snart har ni championatet!

Nitro fick nyttig träning, att inte göra någonting utan bara vara med. Till slut så somnade han. Yes!

När vi kom hem och tittade på den lokala tidningen så fick vi en överraskning då jag och Chili var med. Fast tyvärr kom det ut lite felaktigt mot hur jag menade. De förkortar och skriver ihop så det blir inte som man har tänkt sig. Fast kul att vara med i alla fall. Länk till artikeln

Kommentarer