Wolfeye.org
2010-11-02 23:07:56

Lite uppdatering

Även utan tävlingar  har det varit hektiskt ett tag nu . Vi har haft avslutning på kursen ,vi ska ha en extra gång som en liten tävling så de får känna på hur det känns att tävla. Saknar att tävla ,gillar att bli nervös, då känner man sig riktigt alert och vaken. Fast just då undrar man vad man håller på med!


Vi har varit på Ekerö för att tömma pappas hus som nu är sålt,mycket jobbigt ,det drar igång så mycket minnen, fast det har gått 2 år nu så känns sorgen färsk ! Det känns vemodigt att gå igenom hans saker! Vi var och tände ljus på kyrkogården tillsammans med hans änka Anneli, min bonusmamma! Hon är fantastisk på alla sätt och jag är så glad att hon hittade en lägenhet  på Mälaröarna,så att vi kan hälsa på henne när vi hälsar på mamma!


Lilla Ristabus

Finspångs BK har haft uppvisning på Barnens Dag i Falla utanför Finspång, vi var ett gäng som visade agility ,lydnad  och cirkustrick. det gick jättebra trots mycket störningar, både brandkåren och ponnyridning fanns där!!  Jocke och Rista var också med och visade agility. Både Nitro och Chili skötte sig jättebra och Nitro var supertrevlig mot barnen och fick mycket klappar,han ser ju ut som en nalle ;)


Charmtroll

Vi har tränat på att stänga luckor i köket med Nitro, gick ganska bra när jag stod nära , men när jag stod en bit ifrån provade han en massa andra konster istället,suck när man tror att de kan.....Men dagen efter gjorde han det perfekt!


Födelsedagsbarnet

Tränar mycket på att gå in på plan och bli kommenderad av olika människor med Nitro, det har ju blivit bättre iallafall. Vad mer då, jo Chili har ju fyllt 6 år, tänk vad tiden rusar iväg,snart har han levt halva sitt liv. Han är svår att få bra på bild,han är inte lika lätt att få att titta in i kameran som Nitro! Till slut fick jag en söt bild.Hoppas att han får vara med mig många år till!! Mitt lilla hjärtebarn!!


Min vackra skogis Karelin

Kommentarer