Wolfeye.org
2012-06-19 17:26:21

Skåneresan

I helgen for vi till Skåne men först gjorde vi en liten "avstickare" till Karlstad för att tävla rallylydnad med 3 av hundarna. Det ösregnade när vi kom och då var vi väldigt glada att vi hade tältet med oss! Men sedan lättade det upp. Nitro och Rista startade i avancerad klass, och för Nitro gick det riktigt bra, vi fick ihop 97 poäng och vann klassen. Joakim och Rista blev tyvärr diskade pga att hon sprang i väg över halva banan till åttans frestelse :( Chili gjorde en riktigt fin runda i mästarklass och vann på 99 poäng, blev extra glad för den dagen skulle vi egentligen ha tävlat Lydnads-SM i Borlänge men anmälan kom bort i cyberrymden och fast jag hade betalat och anmält i februari, så fick jag veta att min anmälan inte kommit fram 2 dagar efter anmälningstidens utgång och då fick jag inte vara med. Jag som har gått runt i god tro och tjatat på Maggan, anmäl,anmäl!! Vi skulle ju ha åkt ihop och Chilis poäng hade räckt till en ordinarie plats:((


Chili ser helt galen ut med sin bräda " my preciousss"
 

Chili var så duktig i mästarklassen

Till Karlstad åker vi gärna igen och tävlar, jättetrevligt folk och fina planer! Sedan bar det iväg till Ängelholm där vi stannade 2 nätter på ett vandrarhem 75 meter från havet, i Magnarp, Vejbystrand. Det låg jättefint och hundarna fick bada i havet flera gånger. På söndagen tävlade vi åter rallylydnad, i Höganäs denna gång, där Nitros bror Missnutt's Beautiful Blue " Blue" vann BIR och BIS-4 dagen innan på den officiella utställningen. Nitro vann klassen igen på 96 poäng och kan nu lägga till RLD A till titlarna.Joakim och Rista gick det bättre för denna gång, trots att Joakim gjorde en fel övning och fick 10 poäng bort, så slutade de på 79 poäng och kan också titulera sig RLD A. Chilis mästarklass bana var svår tyckte jag, men vi fick ihop 85 poäng och fick en 4 :e plac och fick titeln RLD M.


Min vackre pojke
 

Rista var glad och busig

Vi hade fint sällskap denna dag av Nitros son "Ozzie" Lundens Bellagotto I,M Heartbreaker som han heter på stamtavlan.Han var urmysig och har utvecklats jättefint och det var så roligt att få träffa honom och hans underbara familj! Kram till er för att ni tar så väl hand om den lilla godingen! Nitro och jag visade lite trick och lilla Ozzie verkar vara lika lättlärd och träningsvillig som pappa Nitro!


Ozzie 4 månader gammal
 

Mycket vackert och uttrycksfullt huvud har han
 

Kontaktsökande killar
 

Nitros blick är för härlig, får han göra så matte?
 

Sådan far sådan son : )

På måndagen åkte vi så sakteliga hemåt, vi stannade till på Ullared, vi skulle inte ha så mycket, men vi var där i en och en halv timme och då hade vi handlat för 2500! Snacka om shoppingspree! Sedan åkte vi hem till Cristina i Laholm och träffade Elisabeth som har Nitros bror Mio och kusinen Merlin och Anneli med aussien Clemmie och så förstås Cristina med aussien Pippi för att träna rallylydnad, blev riktigt avis på Cristinas ställe med så fin lokal för kurser och fin inhägnad gräsplan, så skulle man bo! Vi hade lite otur med vädret men det var riktigt kul att träffas och lite hann vi träna! Träningen med Nitro gick jättebra, Chili har lite svårare med vissa av övningar, han är så inkörd på vänsterfotgående. Vi var inte hemma förrän 22:30 på måndagkvällen,då var vi alldeles färdiga!


Fina Clemmie
 

Hoppa högt kan hon
 

Nitros bror Mio in action
 

Full fart
 

Saga tyckte det var jättekul!!

Kommentarer