Wolfeye.org
2011-01-14 00:47:52

Uppvisning mm

Åh,vad jag längtar till våren nu. Att få komma igång med hundträningen på riktigt och slippa halka runt på promenaderna! Det är ju bra att ha ett avbrott i träningen ibland iochförsig, så att hunden hinner smälta vad den har lärt sig, men nu är jag trött på vintern....


Jag SKA HA pinnen


Three is a crowd
Men helt har jag inte lagt av ändå,jag har tränat en del  moment inne som tex, vittringsprov med Nitro,det har gått jättebra,han kopplar på nosen direkt! Och sidförflyttningar till höger är han också duktig på nu.


Zodiac myser


Chili kan lägga ringarna på " pinnen"

Sedan har vi ju tränat konster som är riktigt kul,håller på att lära Nitro att lägga ringar på en "pinne". Det är Chili jättebra på ,ska filma det vid tillfälle. Chili är också bra på att backa runt mig,håller på att lära Nitro det också.Får massa tips av Maggan&Trubbel som är superduktiga på freestyle! Det är riktigt bra att ha inspirerande vänner!


Ge f-n i mitt ben!!

Har haft uppvisning på en 75-års fest. Det var en arbetskamrats pappa som fyllde år och hon ville överraska honom. Han älskar hundar och hon visste att jag har visat konster förut. Vi hade ingen tur med vädret för det hällregnade men det gick bra ändå.Det var ett 30-tal människor där och jag kände tävlingsnerverna komma,att man aldrig vänjer sig. Chili fick mest applåder men så är han ju också mest rutinerad,men Nitro gjorde en del bra han med,bla backa, stegra,snurra åt höger och vänster mm,han är ju bara 16 månader ännu! Stolt över mina killar!


Tre sötnosar på rad


Vacker kille


Nitro och Rista älskar att leka med varandra


Chili snodde med sig ett märgben ut


Är det en haj eller en hund?

Kommentarer