Wolfeye.org
2010-06-20 23:37:32

Lydnads SM i Karlstad

I torsdags åkte vi ner till Karlstad för att inkvartera oss i stugan som vi hade hyrt med Maggan och Jonas.Fyra personer och fem hundar i en liten stuga,hur skulle det gå! Men det gick faktiskt bra,Chili och Trubbel ignorerade varandra och Nitro hittade en lekkamrat i lilla taxen Millimeter, Rista är ju nöjd om hon får vara med sin husse.


Är det en haj? Nej det är en Nitro!


Nu är det din tur att ligga upp och ner!


Busungar!

På fredagen var det veterinärbesiktning och på eftermiddagen var det SM invigningsparad inne i Karlstad som Maggan och jag gick med Milli och Nitro,mycket miljöträning för de unga hundarna! Vi gick längst bak i paraden för lilla Milli går ju inte så fort.Nitro var ganska duktig,börjar bli lite stöddig när någon hund stirrar lite för länge på honom,men det gick lätt att avleda honom. Chili och Trubbel fick vila i stugan med hussarna. Sedan blev det lottning,Maggan och jag drog nr 21 resp 20, helt otroligt att vi fick de numrena av alla 61! Det var ju bra på ett sätt att hundarna fick sitta kvarmomenten bredvid varandra,men dumt eftersom vi inte kunde se varandra tävla.

För Maggan&Trubbel gick det riktigt bra,de slutade på en17:e plats med 265 poäng,nästan i finalen medans vi slutade på plats 41,med 236 poäng. Chili var lite seg och oengagerad,hans största fel är ju tempot men jag var väldigt nöjd med hans inkallning iallafall! Inte roligt att bli så rejält slagen av träningskompisarna men de är verkligen värda all framgång!! Ett STORT GRATTIS till bästaste Maggan och Trubbel!

På söndagen tittade vi på finalen där en rafflande slutstrid pågick om guldet, mellan Lillemor Edström med Krollie och Maria Hagström med Ylle där Lillemor och Krollie avgick med segern! Mycket värdiga vinnare båda två men extra kul att Krollie fick vinna eftersom de har varit i toppen i 10 år, men saknade en guldmedalj och hon är nu snart 11 år och fortfarande helt fantastisk! 

Vi tittade på lite agility också där våra klubbkkompisar Eva Persson med aussien Tamburengas Chippewa Blue Eye" Mio" placerade sig på en 13:plats totalt! Ett STORT GRATTIS till er!

Kommentarer