Wolfeye.org
2012-02-14 16:49:53

Nu är valparna födda !!

Det blev 5 stycken, 2 tikar en brun och vit och en blue merle,båda med lång svans,2 pojkar som troligtvis blir trefärgade, nu ser de svart/vita ut,men det gjorde Nitro också som nyfödd.Den ena lång svans ,den andra kort svans.Och en blue merle pojke med kort svans.Det var två dödfödda tyvärr också, en brun/vit hane med stubb och en troligen trefärgad flicka med svans. Så 7 stycken blev det sammanlagt. Tur att det blev 2 tikar iallafall för Joakim vill inte ha en hane. Men själv blir man ju inte så lite sugen när Maritha säger att en av hanvalparna är en liten miniNitro som bulldozar sig fram!
 

5 stycken små underverk blev det!!

Trodde att det skulle vara fler för på ultraljudet sa de en stor kull, men de kollade ju mest att det fanns valpar då.Smilla är en jätteduktig mamma som tar hand om dem perfekt. Tänk vad orättvist livet är, när Smilla kämpade som mest så låg Nitro upp och ner här hemma och myste.Det är taskigt att vara kvinna ibland även om man är hund! Alla valparna har vit krage och ser väldigt jämna ut i teckningen,ska bli så spännande att följa dem i livet!!!


Här har vi den stolta fadern!

Vi har hunnit med en del annat också, vi var till Södertälje i helgen och tävlade rallylydnad fortsättningsklass i Viksbergs ridhus. Hade jättetrevligt, träffade flera facebookvänner som jag fick umgås med på riktigt ;) och pratade aussie!


Rista som snart behöver dela sin husse med en annan 

Joakim tävlade med Rista och hon var jätteduktig,men Joakim gick åt fel håll och glömde göra ett moment klart.Desutom saktade han in så tvärt på långsam marsch så hon hann att sätta sig. Men de klarade sig precis med 71 poäng så hon tog sitt sista för att få RLD F. Så nu får han banne mig skärpa sig och träna mera! ;)


Nitro med sina priser

Nitro var superduktig,tyckte han var pipig och okoncentrerad innan,men han sa inte ett pip när vi gick vårt program och följde mig jättefint.Älskar att han ofta är som bäst när det gäller! Jag drog ett poäng för oss för jag höll på att tappa bort mig i banan men fann mig igen som tur var. Vi fick ihop 99 poäng och vann klassen och han tog sitt sista för att bli RLD F.


Lilla  bordercollievalpen Zac 10 veckor

Vi hade en underbar dag hos mamma när vi gick en promenad runt Ekebyhovs slott i underbart vinterväder. Sedan var vi och fikade hos Tommy o Ingegerd för att titta på deras nya BC valp som hade hunnit bli 10 veckor. Britt-Marie var där också som även är uppfödare till valpen. På hemvägen åkte vi förbi Bromma Zoo och shoppade loss för våra presentkort som vi hade fått i julklapp.En toppenhelg!


Chili njöt i det fina vädret
 

Halsbrytande lek
 

Två mot en
 

Det går hett till i leken....

Kommentarer