Wolfeye.org
2012-09-30 12:53:41

Kennelträff

I lördags så var vi till Velamsund i Orminge för att vara på kennelträff med Sagas uppfödare, Monika och Jocke Rydell, kennel Kiosan. Det var en gemensam träff med kennel Breakpoint så det var både tervueren, malinois och groenendael på träffen plus mina killar som katter bland hermelinerna. Det anordnades rallylydnad som Elisabet med Axxa och Ida instruerade alla deltagarna i, hon tävlar själv i mästarklass f:ö, och det blev också belgarrrace på 60 meter. Först gick vi gick en promenad med alla hundar och då bannade jag mig själv massor att jag har tränat allt annat med killarna än att gå i koppel!!! Sedan så hade de ordnat korvgrillning och kaffe och äppelkaka på det., så mysig stämning! Monika hade kommit ihåg att jag är vegetarian och tagit med vegokorv till mig! Jag blev jätteglad över den omtanken! Jag hade tagit med rutan och passade på att träna lite elitmoment med mina killar. Nitro hade lite svårt med att hitta rutan, men när han väl gjorde rätt gick det kanon. Chili gjorde allt rätt på en gång, duktiga Chili, men han har ju liite mer erfarenhet. Men Nitro gjorde ett superfint frittfölj som jag blev jätteglad för och ett snyggt fjärr och dirapport med. Rallylydnaden, där fick jag säga till Nitro ett par gånger i början för att han tänkte nosa, men sen gick han jättebra. Mer tävlingslik omgivning är ju svår att få till, perfekt träning!


Joakim och Saga längst till höger
 

Syskonlek, först hade de lite ragg
 

Sedan blev det lite spring
 

Sedan bytte de jaktobjekt...
 

Och lite tugg på syrran
 
Saga kan hon också

Haha, jag är så knäpp så fort någon säger ordet "tävling" De hade belgarrace på 60 meter och jag gick helt upp i det som att det vore VM. Stackars Joakim, jag gav honom order när Saga skulle vara med, hihi. Jag fick prova med Nitro utom tävlan och han slog snabbaste belgaren med en halv sekund. Min lilla kanonkula! 


Snabbaste killen!!
 

och snyggast!!
 

Chili fick träna också, han är så lycklig när han får sin rosa lilla gris som belöning, sötis!

Saga fick träffa sin bror Kiosan's Simson " Aramis" och de hade jättekul. Först hade de ragg båda två, sedan kom de igång och busade och tuggade på varandra. Extra roligt att det var på deras sjumånadersdag också!


Sagas bror  Kiosan's Simson "Aramis" Foto: Jocke Rydell
 

Kiosan's Saga   Foto: Jocke Rydell  Vår underbara tjej!
 

7 månaders bild på Saga
 
Kom an då,syrran
 

Baskervilles hund? Brorsan Aramis låtsas attackera syrran
 
Man kan ligga och busa också

Kommentarer