Wolfeye.org
2010-12-13 16:35:53

Kallt!!

Det är så tråkigt med kylan, tappar träningslusten när man inte kan vara ute! Okej ,med snö och några minus, men 22-C flera dagar i rad, bläää! Nitro har inga problem med kylan med sina tjocka trampdynor ,han får inte ens snökramp,men stackars Rista fryser och vill helst vara inne. Nitro älskar snön,att hoppa och skutta och skovla sig fram som en mullvad hihi. Chili springer gärna där det är upptrampat,lilla bekvämlighetsministern!


Finaste snögubben

Vi har haft trevligt men oväntat besök,en dag knackade det på dörren,och jag trodde att det var Jehovas vittnen, det är inte så många andra som knackar på här på landet!. Men bättre upp så var det en av våra kursare, Sofia,som ville tacka oss för en bra kurs och hade med sig både presenter och kort! Blev väldigt rörd av denna omtanke! Tack snälla Sofia! Ville gärna bjuda på fika, men när det ser ut som en krigszon hemma ,så bjöd jag henne på fika några dagar senare istället! När uppröjningen var ett faktum så är ju vårt hem ganska trevligt ändå! Jaja, prova att ha 3 hundar och 5 långhåriga katter själv hihi!! Längtar efter att få mer garderober så man har någon plats för förvaring,ändå tycker jag att jag rensar och slänger saker jämt. En gång om året borde man bära ut ALLT i huset och bara bära in det som man faktiskt använder!! Resten till återvinningen!


Nitro studerar Rista

Vi hade jättetrevligt Sofia och jag och vi gick en promenad med alla hundarna ( nästan) Rista fick vara hemma då hon inte är så rar mot mindre hundar,tyvärr. Sofias 2 mopsar Iggy och Wilbur skötte sig jättebra på promenaden. Nitro var jättejobbig i kopplet ,men sedan fick han vara lös och skötte sig kanonbra!! Brydde sig inte om de andra hundarna, fast vi gick bredvid varandra ,han hoppade sorglöst i sina älskade snödrivor,lilla hjärtat! Chili var lite ful och gick bakom mig för att lukta dem i rumpan, men då sa jag till han ,då skärpte han till sig. När vi kom tillbaka så kopplade jag hundarna och direkt så började Nitro vara jobbig igen och skulle fram till de små. Undrar vad det är med mig och koppel, blää. Det är ju en bra säkerhet när det är bilar och vilt,men det är väl allt. Kopplet.stör ju kommunikationen med hunden oerhört. Fast jag beter mig ju annorlunda ,när jag har dem i koppel, så det är ju inte undra på att det blir fel då!


Stilig Chili

En mindre trevlig sak,  när vi var och handlade ,så hade någon satt sin blandrasschäfertik utanför affären i 13 minus, när vi gick in så frös hon inte så jag tänkte att någon bara snabbt är inne och köper tidningen,men när vi har handlat färdigt efter en halvtimme så satt hon kvar och skakade och höll upp en tass! Ville inte åka hem ifall hon skulle få sitta väldigt länge där så vi åkte en vända, när vi kom tillbaka var hon inte kvar. Annars hade vi fått gjort något åt det! Usch och fy!!


Kolla in attackstilen!!


Nitro ser lurig ut

Nitro pryder omslaget på aussietidningen nr3,där var han bara 8,5 vecka gammal. Min kompis Margareta Löfgren har tagit bilderna, tack snälla Maggan!! Det värmde mattehjärtat i den kalla vintern att få se sin vackra Nitrobus i tidningen! STOLT över mitt hjärtegryn!!


Omslagspojke aussietidningen nr3


Omslag,baksida


Chili tränar på att stegra


Nitro är söt både framifrån


och i profil

Kommentarer