Wolfeye.org
2011-07-18 08:08:26

Jobb och bad

Vi har varit och simmat med hundarna flera gånger och de älskar det, inte mycket till lydnadshundar när de förstår att de ska få bada! Nitro vill inte komma upp ur vattnet, först när vi går iväg en bit så kommer han upp, den lilla badankan! Chili springer hit och dit och tvekar före han hoppar i ,men när han väl har simmat en gång då kommer han igång. Rista är också tokig i att bada,roligt att se deras glädje! Har inte tränat så mycket nu i sommar för jag har 14 nätter att jobba nu i juli,puuh! Beundrar alla som jobbar heltid och ändå hinner träna sina hundar,starkt gjort!


Nitro vill inte sluta bada,då står han kvar fast vi går iväg,tillslut lommar han efter...
Vi har köpt en pool till hundarna som vi trodde skulle hålla ett tag men botten var väldigt tunn och inte gjord för hundklor,tyvärr.


Arga leken, vems är poolen?

Matte har bestämt att alla som vill får vara i poolen,då går det bra

Varning för flygande aussie

Vilken fin öronställning

Vi har tränat lite uppletande och lydnad,jag fick hjälp av min vän Cattis som har mycket erfarenhet av skogsarbete, väldigt bra för mig för jag är ju ny i brukset. Vi tränade i två korridorer och Nitro hade inget svårt att gå ut på djupet nu, men han hade tagit ett föremål och flyttat det istället för att komma in direkt.Ska träna mer på att hämta in olika föremål på tomten före jag tränar i skogen så att han blir säkrare på vad han ska göra.Chili,som brukar vara duktig, både pinkade och käkade gräs innan han kom in med något föremål, OGILLA! Cattis hundar hämtade in varenda grej,verkligen jätteduktiga! På kvällen gick vi promenad och sen kollade vi på film,vi såg Babel med Brad Pitt ,då hade vi sju hundar runt fötterna! Lydnaden gick riktigt bra, vi tränade i ösregn, förstod dem som tävlade SM-final vilken bragd de gjorde där i ösregnet! Såg inte handen framför mig men hundarna var iallafall jätteduktiga och eftersom Cattis har fyra hundar så kunde jag träna plats flera gånger och Nitro skötte sig superbra!!


Fem av sju hundar på bild

Joakim brukar kalla Rista för " Min lilla Loppis" Så när vi var på SM så lät han sy upp ett halsband till henne ifrån CellaVieDogDesign

Mitt lilla blötdjur...

Chili ser alltid så hypnotiserad ut när han simmar

Är det ett sjölejon?Eller en säl?

Kasta nån gång då!!

Chili lycklig och glad, mitt hjärtegull!

Kommentarer