Wolfeye.org
2011-03-15 18:04:42

Lurig katt

Midas mår bra igen,veterinären hittade inget fel på honom,och efter att jag bytte foder från Royal Canin Hypoallergenic till Hills I/D så äter han som en häst och har gått upp nästan ett kilo på en månad! Så han matvägrade för att han inte gillade maten längre, jag som trodde att han var jättesjuk! Och att han blev ful i pälsen kan ju ha varit för att han fick i sig för lite näringsämnen,för nu börjar han bli glansig och fin igen! Dumma katt att skrämma mig sådär,men tur att det inte var något farligt!!


Min underbara Midas

Vi har varit på prisutdelning på Östergötlands Kennelklubbs årsmöte, där Nitro fick pris för årets allroundhund 2010 för sina insatser i utställning och lydnad och Chili fick mottaga pris för att han blev Östgötamästare i lydnad i september på Ödeshögs kennelklubb!


Vacker och duktig

Vi har också varit på SBK Östgötadistriktets årsmöte för att mottaga pris för att vår klubb Finspångs BK,blev årets klubb i Östergötland!

Och i lördags var vi och grillade korv med Joakims familj i skogen,det var jättemysigt!! Sedan lade jag ett 200 m spår till Nitro på ett fält,och han hittade pinnarna men han slog hit och dit. Får nog träna mycket godisspår och sedan hålla emot mer så han inte går på för fort. Efter det tränade vi uppletande med alla 3 hundarna,det gick riktigt bra!

Träningen av momenten går bra med Nitro, han gjorde ett så bra ställande i klass 2 inkallningen så jag nästan började gråta! Det gäller att bibehålla detta och inte glömma farten. Chili har jag ju tränat fel med från början och det är svårt att ändra på när jag har tävlat så mycket med honom. Men det är bara att träna på ,skam den som ger sig!


Stiliga killar

Med Nitro ska jag träna mycket på att hitta rätt aktivitetsnivå,så att han klarar allt runtomkring. Det är besvärligt när man har 2 hundar som är så olika,men jag blir ju en bättre förare också så småningom när jag får träna på att ställa om mig.

 


Nitro lägger sig och rullar runt i lekens virvlar


Melwin får syn på något


Full fart runt tomten


Chili leker gärna själv


Nitro och Rista munhuggs lite

Kommentarer