Wolfeye.org
2011-09-05 13:47:01

Nitro Fullcertad, BIR och GK Exteriör

I söndags var vi iväg till Eskilstuna BK för att ställa ut Nitro igen. Detta var första utställningen efter 2-årsdagen och jag var ute efter det sista certet som han behövde för att bli fullcertad. Och det fixade han! Sedan blev han BIR också! En riktig toppendag!


Nitro har blivit duktigare att stå

Nu har vi bara en utställning kvar i år och en inoff sedan ska vi lugna oss med utställningar och träna mer spår med sikte på appellen i höst. Joakim är jätteglad, för han tycker att det är trist med utställningar. En rolig sak, när när domaren kände på Nitro så lyfte han på bakbenet och folk i publiken höll andan i tron att han skulle kissa på domaren. Men jag har ju lärt in att han ska lyfta ett bakben när jag håller en godis framför och när han fick vänta på sin godis så provade den lilla herrn lite olika vägar till belöningen. Han är ju för söt den lilla ivriga pojken!


BIM blev Dragonora Princess Of Narnia äg: Johanna Lehman
 
Vi hade ju anmält till exteriörbedömning också, det gick verkligen superbra, han fick ua på allt utom ngt ljusa ögon och ngt tunn benstomme. Nästan bara 1:or fick han. Domaren Gunilla Skallmans kommentar" det finns inte mycket man kan dra på här". Nästa höst blir det korning om nu MH:et går bra!
 
Nitros kritik: Tilltalande hane,goda proportioner, fint uttryck. Bra överlinje,bra benstomme och tassar. Utmärkt volym,goda rörelser. Bra päls. Livligt temperament. Domare Gunilla Skallman
 

Nitro poserar med sina rosetter

Vi träffade en tjej där, Linda Larsson, underbarabilder.se som är fotograf, hon ville ta några bilder för hon tyckte att han var så söt. Jag blev jätteglad så det fick hon naturligtvis! Några av de bilderna kommer här:


Med sina fina rosetter Foto:Linda Larsson

I vänstervarvet  Foto: Linda Larsson

Uppmärksam kille  Foto: Linda Larsson

Sötisen får syn på något. Gillar denna bild mycket!  Foto: Linda Larsson

Kommentarer