Wolfeye.org
2011-02-01 14:54:48

Yes!! Nitro är HD&ED-fri!

Kollade på Dogmatix hur vi ligger till på årets lydnadshundslista  för 2010 och såg till min glädje att Chili och jag hamnade på  28:plats över Sveriges lydigaste hundar! Mycket stolt över min Chili! Hoppas att vi kan göra ännu bättre ifrån oss i år. Vill ha mer fart och glädje i momenten. I agilityn är han ju helt skogstokig och så mycket galenskap får man inte ha i lydnaden,då skulle de röda korten hagla över oss, hihi! " Var inte din hund lydig?" har jag hört flera gånger på agilityträningen!


Vild och galen Chili

 En annan väldigt glädjande sak är att Nitro är röntgad, både HD och ED och resultatet var precis vad jag önskade!! HD A/A ED 0 (ua) SÅÅ glad, nu är det bara att hoppas att alla syskonen får lika fint resultat!!


Friska höfter och armbågar!!

Är orolig för min norska skogkatt Midas som har ätit cortison i ett halvår pga allergi och nu har gått ner i vikt trots bra matlust! Diabetes eller njurarna? Har beställt tid för blodprov på torsdag. Han har också blivit ful i pälsen och måste borstas varje dag för att undvika tovor. Han som under 8 års tid aldrig haft en tova? Hoppas att det är något som går att bota,vill inte förlora min älskade Midas i förtid!!


Min vackra Midas

Finns så mycket kul inom hundsporten, tänkte börja med sök till våren, sedan finns det ju både rallylydnad och heelwork to music. Få se vad vi hinner med, vi har ju lydnad, agility och utställningar med.


Bästa kompisar

Joakim och jag måste ut i skogen och röra oss mer. Vi har pinsamt dålig kondition båda två! Och hundarna måste få jobba mer med nosarbete,skäms på oss lydnadsnördar, hihi. Som tur har inte hundarna lika dålig kondis för de är oftast lösa och rör sig desto mer på promenaderna!


Söta tillsammans,Chili håller sig för sig själv


Rista med aristokratiskt uttryck


Våra tre älsklingar


Nitro har vanten och Chili försöker hinna ifatt

Kommentarer