Wolfeye.org
2013-04-05 11:51:57

Utställning Kista Int

I helgen var det dags för utställning med Nitro igen. Hade sån tur att det gick att åka kommunalt till den här utställningen för den hade jag anmält till redan när jag bodde i Finspång. Mitt mål var ju att Nitro skulle få Cacib och det fick han ju men resten hade jag inte kunnat drömma om!

Ställde Nitro i bruksklass för att jag tycker att det är viktigt att folk ser att det är en arbetande ras, och för att jag brukar vara ensam där så då slipper jag ha nån framför mig när vi springer. Nitro visar sig alltid bäst på lös lina när han får springa på ordentligt och då är det träligt om nån långsam springer framför. Lite roligt att visa att en snygg hund faktiskt kan göra mer än att springa vänstervarv också ;)

Kände på en gång att domaren gillade honom, speciellt hans huvud och han mätte med fingrarna och höll på, och Nitro skötte sig perfekt :) Nitro fick Excellent och CK och så fick jag vänta på hanarna och där vann Nitros bror Milou klassen med Excellent och CK! Sedan fick vi gå alla hanar tillsammans och då fick Nitro gå först och kunde springa på ordentligt och så blev han Bästa hane!! :) Sedan slog han Bästa tik (som också är hans kusin) och blev BIR på en Internationell SKK utställning och det ifrån bruksklass! Sen var det dags för gruppen och den domaren hade redan bestämt sig kändes det som, hon tittade inte så mycket på honom, utan det var en puli och bearded collie bla som gick vidare.

På väg hem från utställningen så gick jag och SMSade och såg mig inte för, halkade på en isfläck och slog i backen. Skrapade upp knät och handen och dagarna efter hade jag jätteont i höften. Är inte så bra på multitasking tydligen;) Nitro överföll mig med pussar och tyckte att matte var jätteskojig som var nere på marknivå och sprattlade ;) Det var nån som tyckte att jag skulle ner på jorden, man får inte vara för glad någon längre stund ;)


Domaren gillade släkten, de är väldigt lika :) BIM tiken heter Easy Confetti Rain   Foto: Åsa Krantz
Tycker att Nitro står för långt bak med bakbenen här  
 

Nitro i gruppen, han stod perfekt och sprang bra, efteråt kom en i publiken och sa att hon tyckte 
att domaren var tokig som inte hade plockat ut Nitro, vad glad man blir när folk tycker om ens älskling :)
 
Nitros kritik: Välbyggd hane, prima huvud och uttryck, bra bett, bra hals, kraftigare bröstkorg är önskvärd, bra överlinje, normalvinklad, rör sig bra, bra färg och päls
Excellent CK BH Cacib BIR     Domare Ole Staunskjaer  Norge
 

Min stiliga kille!!!!                                                              Foto: Sara Jakobsson
 

Hej farbror domare, har du en karamell? Min favoritbild Foto: Sara Jakobsson
 

Nitros bror  KORAD LP1 LP2  Missnutt's Crystal Milou   Excellent 2 BH CK Res-Cacib   Äg. Åsa Krantz   
 Foto: Sara Jakobsson
 

Tur de bedömer hunden och inte handlerstilen, Nitro sprang riktigt bra  Foto :Sara Jakobsson
 
 

Nitro med sina priser
 
Blev så glad när jag fick det här collaget på far och son, tack Emma:)
 

Nitros söner är väldigt lik sin pappa, här är det Ozzie som tränar hopp  Foto: Josefin Wikström
 

Nitros dotter Spira är en talang på att valla tydligen, riktigt kul!!!
 
Har tagit min första körlektion nu och antingen var han modig eller dödsföraktande, körläraren, för jag fick köra först på en parkering som man brukar få och sen fick jag även köra tillbaka till körskolan på riktiga vägen!! Men det var jättekul, jag kunde inte sluta le :)
Har varit och jobbat nu på nya jobbet så hoppas att det ramlar in lite pass så att det blir nån lön att tala om :) Och i morgon ska jag flytta in i lägenheten wiihoo!!

Kommentarer