Wolfeye.org
2011-04-17 18:02:24

Utställning Västerås och valpmys

Den här helgen var vi till Stockholm för att hälsa på släkten och vi hälsade också på hos Britt-Marie på kennel Lizzroy för att mysa med små border collievalpar på snart 6 veckor, Det var tur att alla är tingade för de var alldeles bedårande söta och var väldigt framåt och sociala!


Vad underbart det är med små bebisar!

Det var extra roligt att träffa denna kull då deras pappa Roy är far till min gamla Lotz. Roy finns ju inte med oss längre och kullen blev  till med artificiell insemination. Häfigt att det går att göra så!


Joakim med nästan alla bebisar

På söndagen var det dags för hundutställning med Nitro i Västerås men det hade man ju kunnat strunta i. Endast 3 hundar av 18 gick igenom domarens nålsöga och gick vidare och BIR blev Eike Fokkens " North Bays Rock On Summit " STORT GRATTIS till " Jagger " och Eike.


Alldeles bedårande

Domaren tyckte att vi sprang för fort så vi fick springa flera ggr på det hala golvet,trodde att det skulle vara bättre underlag på en sån stor utställning. Både jag och Nitro behöver bli bättre på  att visa oss i ringen. Han var jättejobbig både när vi skulle gå in i hallen och ut, han vill hälsa på varje hund. Skäller och drar och han är förskräckligt stark . Den enda hunden han morrade på var för övrigt sin bror Milou, vad är det för syskonkärlek måntro!  Vi var ialla fall inte ensamma om att åka ut på ett VG om det nu är någon tröst,såg några som åkte ut med Good också. Domaren bestämmer så det är bara att finna sig, kommer inte att ställa ut för henne något mer iallafall. Är det något jag aldrig trott mig höra var att någon önskade mera benstomme på min Nitro,man slutar aldrig att förvånas.


Jag tycker han var finast av alla, bara lite partisk ;)

 Nitros kritik: Maskulin, livlig, Kraftigt huvud med runda ögon.Borde ha bättre halslinje. Kraftig rygg, bra kropp. Kunde ha något mera benstomme. Bra färg ,Bra temperament  Domare: Elina Tan-Hietalahti


Nitro är en riktig pussgurka


Nyfiken valp


Vilken häftig teckning dessa lamm har!


Rista och de andra har fått isglass .Brukar frysa ner uppblött torrfoder och lägga i gamla märgben och frysa in, Perfekt för varma dagar i solen

Kommentarer