Wolfeye.org
2010-11-22 19:36:45

Lite blandat

Vi har varit och hälsat på våra vänner Maggan&Jonas för att beskåda Millimeters lillasyster Mikrometer! Endast 12 veckor gammal liten dvärgtax är hon,men redan mycket framåt och supersöt! 


Hedmogläntans Ginny The Genius alias Mikrometer

Jag har spårat med Nitro,det behöver jag träna oftare, men  det gick ganska bra iallafall, de 2 första pinnarna hittade han,men i vinkeln tappade han bort sig så slutet gick inget bra :( 


Började riktigt bra....

Sen har vi haft en aktiveringsdag på klubben, då jag och Joakim visade lydnad och uppletande, och andra visade både spår ,utställning och agility! Det kom faktiskt fler än vi trodde fast det regnade hela dagen. En annan sak, nämligen att Nitro är med i Semics hundkalender för 2011, där är han endast 8,5 veckor gammal på bilderna! Liten nallebjörn!!


Sötis

Och en lydnadstävling har vi också haft på klubben där vi för ovanlighetens skull inte var med och tävlade själva. Joakim var tävlingsledare i klass 1 och 2 och jag sprang med betygen. Brukar vara väldigt geggigt på planen i november så därför avstod jag att tävla med Chili! Men det var perfekt underlag och allt flöt på väldigt bra! Klubben fick beröm av domarna för bra upplägg och god mat och snabb resultat redovisning! Heja Finspång BK!! Extra kul att ett hemmaekipage vann klass 1 med 179,5 poäng! Grattis Marie-Louise och Rocky!


Ser så härligt ut när de gnager

Passade på att träna med Nitro och Chili efteråt och det är ju så nyttigt när alla hundar har varit på plan att köra igenom momenten och kunna belöna! Nitro kan nästan alla moment i klass 2 nu!  Det är rutan och inkallningen som behöver bli säkrare.Men han klarade de momenten ändå men, hade inte fått fullt på dem! Och PLATSLIGGNINGEN där har det skett stora framsteg! Han låg en hel minut själv ,helt still med huvudet i backen,fast jag gick 30 meter bort! Då slutade jag, vill ju att han ska lyckas!. Hade med honom i stugan under prisutdelningen för att träna lite ta det lugnt ,gick bättre än förväntat!

Husses prinsessa

Chili gjorde en jättefin ruta,men sprang fel i dirigeringsapporten,men lyssnade bra på stanna. Gjorde ett riktigt bra fjärr, men hade en massa ljud för sig på fria följet!!  Han hade ju väntat halva dagen så han var lite laddad! Innan Nitro kom till oss tyckte han nog att vi tränade för mycket! Nu längtar han tills det är hans tur! Och Nitro vill inte gå av plan, han vill fortsätta hur länge som helst! Älskar mina killar!


De har så kul ihop


Vi gör allt tillsammans


Rista och Nitro håller i varsin ände på pinnen, det gillar INTE Chili! Han ser så rolig ut!!

Kommentarer