Wolfeye.org
2011-08-21 18:57:39

Utställning Norrköping

Idag for vi till Norrköping för Nitro skulle ställas ut på Svensk Vinnare-11. Det gick inte så bra idag men han fick iallafall Excellent och det är man ju alltid glad för, även om det är roligare när det går bättre. Vann och blev Svensk Vinnare blev Thornapple Mercury All Jacked Up och Svensk Vinnare tik blev Easy Real Diamond som är en halvsyster till Nitro! Stort GRATTIS till ER!!

Nitro sträcker ut

Nitros kritik: 23 months, tricolour, full of life and very vocal,balanced head, needs to fill out in front,compact outline,moderate angles,topline is a little bit tense,front movement a little bossy,and the prophile could be more open     Domare: Andrew H Brace   Storbrittanien

Jag kommer inte att ställa för honom igen iallafall, men något bra var det väl eftersom han fick Excellent eller så är han en sådan som mest kommenterar det negativa.


Vackraste aussien jag vet ;) liiite partisk

Nybadad kille

Vi träffade också Nitros halvsyster Mira där med matte Susanne och vovvarna fick leka lite i leran. Lite trögt  i  början men sedan kom de igång! Mira är u: Missnutt`s Di Savina e: Khetasios Heart of a Legend.Hon är ju inte så gammal än,men man ser ändå en del likheter i utseende och sätt mellan henne och Nitro! Härlig kropp och benstomme för att vara så ung!


Missnutt`s For Ever Arri " Mira"

Kom igen då, lillsyrran!

Joakim har semester så det har blivit många härliga promenader och utflykter med vovvarna. Vi har tränat med skott också och det gick jättebra . Ingen reaktion!

 Vi har hittat en ny promenadvända i underbart vacker natur på ca 5 km! Trist att gå samma vändor jämt,behövs lite nytt ibland!


Ute på skogspromenad där det var underbart vackert

Min boll!

Chili älskar fotbollar

Vår kurs som Joakim och jag har på brukshundsklubben i lydnadsklass1, har startat nu, vi har 10 hundar på kursen av olika raser. Jag var lite nervös första gången,jobbigt när man ska stå och prata inför folk men det gick det med! Det ska bli kul att följa dem och deras framsteg!


Kan jag få en smakbit,snälla frågar Chili

Rista är en vacker tjej!

Kommentarer