Wolfeye.org
2010-03-15 21:23:31

Valpkurs

I helgen var vi på Ekerö för att träffa släkt och vänner. Vi fick även tillfälle att vara med på en valpkurs som hålls av min väninna Britt-Marie. Nitro var jätteduktig och det var nyttigt att fräscha upp sina kunskaper. Man blir ju lite hemmablind när man tränar mycket själv. Det var jättekul att se hur duktiga alla valparna var,trots sin ringa ålder.
Nitro med BlueWingfires Cream Cake bredvid.

Vi träffade en söt aussietikvalp" BlueWingfires Cream Cake" hette hon och  var en jättesöt tjej med blåa ögon  och senare dök även Nitros kusin Dragonora KIng Nain of Narnia " Falki" upp. Efter kursen fick valparna leka en liten stund,Nitro var överlycklig.


Nitro får en stor goldenkram av Molly
 


Kusinen Dragonora KIng Nain of Narnia " Falki"

På lördagen var vi på Mälarö Bk och tränade med Tommy och Lizzroys Tim. Tommy var snäll och kommenderade Chili och mig några moment så det blir lite tävlingsmässigt. Det gick ganska bra, Chili beter sig som det vore tävling,så det är jättebra träning för oss.  


En ung Lizzroys Tim (Glömde ta färska kort)


Chili på väg mot metallen

Nitro har lite svårt att ligga still när Chili och jag har roligt ,då vill han också vara med. Vi tränade lite plats med NItro med Tim som han inte har träffat förut, han var såå duktig ,min lille kille.


 

Det var underbart vackert väder så vi tog med oss hundarna, mamma Ingegerd och lillebror Micke till Ekebyhovs slott för att ta en fika och njuta av omgivningarna. Det är Europas äldsta bevarade träslott byggt 1670.

Det var en intensiv helg med mycket hundträning. Härligt!

Kommentarer