Wolfeye.org
2010-05-25 11:27:01

Tävling i Flen och Stockholmsbesök

I helgen var det fullt program. Först så åkte vi till Flen för att tävla med Chili och Rista på lördagsmorgonen. Chili fick startnummer 1 och det började bra med sitt i grupp och plats ,betyg 10. Sedan på fria följet var han inte riktigt med från början men avslutade starkt, betyg 8. Dumrutan gick ganska bra betyg,9. Inkallningen så lade han sig på stå, kanske hade jag för hårt kommando? Betyg 7. Vårt ställande är dåligt annars också,tar många steg :(  Rutan gick sådär,seg till konan,stannade till innan rutan, med ett  DK  gick han in , betyg 8. Apportdirigeringen gick inte alls,det var högt gräs, så det blev uppletande istället, men när han inte hittade den så valde jag att bryta hela tävlingen för det var jättevarmt ,massor av insekter på alla maskrosor som störde Chili, och med en nolla i bagaget finns det ju inte så mycket vits med att fortsätta. I sådana förhållanden så blir det ju avdressyr istället.

Rista gjorde sin bästa tävling hittills, sitt i grupp och plats börjar hon bli säker på nu. Betyg 10 på båda. Tyvärr nollade de dumrutan, annars klarade hon allt men hon behöver mer finslipning på det mesta, hon var också lite påverkad av värmen.De slutade iallafall på en andraplacering och fick 219 poäng. Rista blev alldeles överlycklig när hon träffade sin uppfödare Helena som också var där. Sedan körde vi en etta med Nitro som träning efteråt och det gick alldeles strålande förutom platsen där han fortfarande är lite för "vaken".

 

Sedan for vi vidare till Stockholm för att hälsa på min mormor som bor i Hägersten,och naturligtvis passade vi på att träna lite stadsträning med vovvarna samtidigt.Sedan sov de gott hemma hos mormor!

På söndagen var vi hos min bonusmamma Anneli för att gå igenom saker eftersom min pappas hus tyvärr ska säljas.:( Då fick hundarna stanna hos min mamma eftersom min storebror tyvärr är allergisk. Men på kvällen fick de vara med, då åkte vi till Eivor och hundarna blev fotograferade från alla håll!! Sedan fick de leka med Eddison. Och så var de trötta hela hemresan sedan.

Kommentarer