Wolfeye.org
2012-02-29 15:44:00

Valparna har öppnat ögonen

Nu har de små fyllt 2 veckor och öppnat sina ögon. Några namn är klara, den röda tri tiken ska heta Lundens Bellagotto Lady In Red och hon kommer att stanna i kenneln och tävla i lydnad,spår och utställning och den lilla NBT svart tri hanen ska heta Ipo som tilltalsnamn,han kommer att bo hos Martin Söderlund och Amanda Brügge i Sundsvall och ska tränas i ipo, lydnad, bruks och utställning och samägs med kenneln.Båda valparna kommer att få ha mycket skoj med mycket aktiva ägare, det gillar jag!

De andra namnen är inte klara ännu, få se vad Maritha hittar på,jag har bidragit med några förslag.Det blir ingen aussieflicka till oss i vår. Vi har haft sorg här hemma,den lilla blue merle tiken blev bara 5 dagar gammal, hon fick troligtvis fostervatten i lungorna vid födseln och kan ha fått lunginflammation.Maritha gjorde allt i sin makt för att räddda henne,men det gick inte.Så det blir ingen tik kvar till oss och Joakim kan inte tänka sig en hane :( . Livet blir inte allid som man har tänkt sig! Men här kommer lite bilder på de andra små hjärtebarnen !


Lilla blå NBT killen
 

Red tri tjejen,stannar i kenneln
 

Lilla Ipo ska till Sundsvall
 

Black tri pojke ,lång svans, också pappa upp i dagen
 
Vi har hunnit med en del sen sist, vi har varit i Boxholm och tävlat rallylydnad fortsättningsklass med Nitro och Rista och det gick jättebra! Vi var fyra ekipage som delade förstaplatsen på 99 poäng och denna gång höll Joakim reda på både banan och fötterna! Nu blir det avancerad klass nästa gång!
 

Nitro och Rista med sina priser
 
Det har varit fantastiskt väder så katterna har redan fått vara i kattgården,helt underbart att kunna ha dem ute i februari!!

Melwin älskar att vara ute!
 
Vi har ckså träffat hundar av alla de slag, irländska settervalpen Mercedes var här och hälsade på med sin famil Johan och Hanna. Vi fikade och tränade lite kontaktövningar, hon fick också träffa Nitro och Chili som var snälla men lite farbror Bosse flörtiga, gillar inte!
 

Tja bruden, får man chans på dig... Nitro flörtar med lilla Mercedes
 
Vi har också hälsat på goldenvalpen Lilo och tränat lite, hon tycker det är jätteroligt när vi kommer, kan det vara för jag jämt har fickorna fulla med godis och tränar med henne? :)
 

Matte Malin med sin Lilo,denna bild utstrålar kärlek :)
 

Hon är så fin lilla Lilo    Foto:Malin Larsson
 
Vi har träffat Sofia och mopsligan och Nitro och hennes 6 månaders mopsvalp Plura gillade varandra,och fick vara lösa i skogen och leka.
 

Farbror Nitro,vill du veta en hemlis?
 
Har träffat Tinna och weimaranern Assar och tränat,han är jätteduktig och hade inga problem med metallapporten, en riktigt mysig hund! Fick tyvärr ingen bild denna gång!
 
Vi har haft besök av lilla tollar valpen Vinna och Maggan här på besök. Nitro och hon fick leka och hon är en tuff liten tjej.Maggan letar för örigt fodervärd åt henne så maila mig vid intresse så kan jag vidarbefordra det.

Lilla Vinna, liten tollartjej,Nitrics Spin To Win

Här kommer en galen aussie, Vinna hukar sig, men efter en stund så hoppade hon nästan över honom i leken :)

Kommentarer