Wolfeye.org
2011-09-17 18:40:35

Lydnadstävling Ödeshögs KK

Idag var vi och tävlade med Chili i Adells Cup i Ödeshög. Han var ganska duktig,men gjorde en del småfel. Han gjorde en del bra grejer,stannade jättefint på inkallningen som vi har haft problem med. I det stora hela var han glad och kändes hyfsat med. Vid fjärren blev han störd av en geting så han la sig när han hade satt sig. Han har svårt med de där flygfäna, men det har blivit bättre.En tävling för några år sedan så stack han ifrån dumrutans ligg för att en humla kröp i gräset! Knäpphund, så det var ju bra att han kunde jobba vidare denna gång iallafall. Vi fick ihop 291,5 poäng iallafall och placerade oss på 2:a plats. Vann gjorde Ingela Karlsson med sin BC Skogsvallarens Lady Lakritza och de blev också Östgötamästare, trea kom Ida Jansson med sin flat Explicits Little Miss Trouble som dessutom har blivit uppflyttade till elitspår alldeles nyligen! STORT GRATTIS till ER!! 


På pallen,jag och Chili, Ingela och Viska och Ida och Trixa

Chilis betyg:

Sitt i grupp: 10
Platsliggning: 10
Fritt följ: 8  slarv stegförflyttningar, tränger ngt, bra position
Dumrutan: 9 tvekan vid sitt och ligg
Inkallning: 9 ngt sent läggande, bra tempo
Rutan : 9 fel ingång
Apportdirigering: 9,5 tvekan avslut
Metallhopp: 8 Tvekan upptag,slarv avslut
Vittringsprov: 10 Bra!
Fjärrdirigering: 9 DK
 
291,5 poäng plac2 Domare Berth Nilsson
 
Vi träffade min vän och tränare Britt-Marie där också som var där och hejade fram oss.Alltid lika kul att ses!
 
Felicia 14 dagar gammal

Joakim har blivit farbror igen, den 31 augusti föddes lilla Felicia som Joakims bror Magnus är stolt fader till. GRATTIS Anki och Magnus till det välskapta flickebarnet. Ska bli spännande att följa henne i livet!
 

Den här veckan har vi spårat flera gånger och det har gått ganska bra, han hittar pinnarna men slarvar i vinklarna, men vi kommer alltid fram till slutet iallafall.
 
Vi har haft uppvisning i Finspång när sociala sektorn hade en LSS dag för funktionshindrade. De var en underbar publik,jag blev så glad över deras glädje! Jag visade freestyle med Nitro,lite fritt följ med Chili, men det var NItros konster som hålla handen ,viska och krama som gav mest applåder. Snacka om att bli lyft av publiken,en härlig känsla! Vi fick också en fin blomma för att vi ställde upp. Tack Mia Gårdman för att du ordnade så att det blev av!
 

Den fina blomman som vi fick!
 
Vi har även träffat Sofia och mopsarna igen och tränat och gått promenad. Jag visade mitt freestyleprogram för henne och Nitro satte det perfekt denna gång. Vi tränade lite rallylydnad också och det märktes att Sofia har tränat ordentligt. 
 

Söta Iggy med bedjande ögon

Kommentarer