Wolfeye.org
2011-09-03 17:28:12

Storegårds hundpark i Lund

Vi stannade kvar i Skåne en natt och sov på ett vandrarhem i Blentarp.Vi hade nämligen bestämt träff med Elisabeth med Mio och Merlin, Anneli och Clemmie,Jessica och Nelson och Kristina med Ceasar på Storegårds hundaktiveringspark! Där finns det flera olika banor att träna hundarna på, kostnad 50 kr per hund. Ett bra ställe för kennelträff,eller valpträff.


Roligt med flaskorna

Jag är väl ingen sopa va?

Sötisen på väg genom kedjorna

Vad ska jag göra nu, matte?

Agility är toppen,tycker Nitro

Rallylydnad,flyball, frisbee,uppletande, agility och en miljöbana. Lite av varje fanns det att prova på.


Sunnycreeks Image Of Perfection "Clemmie"

Mio och Merlin
Dragonora WhamBam Thank U Mam  " Nelson" nästa frisbeekung?

Aussiefield`s Galaxy Bubbles "Ceasar"

På hemvägen åkte vi förbi Landskrona och då tänkte jag på min kompis Maria som bor där nuförtiden,så jag slog en pling till henne på vinst och förlust, Det vore ju synd att inte passa på att stjäla en kram när vi ändå var så nära. Som tur var så hade hon lite tid så vi kunde ses en liten stund och gå lite i en park med hundarna och hennes söta dotter Minnea.Jag hade lite svårt att slappna av för det finns mycket pitbulls där med tvivelaktiga ägare men som tur var stötte vi inte på någon.Det var säkert 2 år sedan vi sågs sist, jag och Maria :( Så desto roligare att ses nu :)


Galningen Chili skällde massor, han trodde att det var en annorlunda agilitybana, full fart

Det gäller att hålla reda på tassarna

Upp på taket

Rista var också duktig
 
Sedan åkte vi till Ullared för att handla, vi skulle egentligen inte ha något men notan slutade ändå på 1700 kronor. Kanske inte så mycket om man tänker på hur mycket de handlade för i TV-serien om Ullared. Men mycket om man inte ska ha något utan " bara kolla lite" , men det är roligt att handla!

Kommentarer