Wolfeye.org
2010-12-28 12:39:58

God fortsättning!

Nu är julen slut för den här gången, vi har varit på Ekerö och firat med mamma och mormor och bonusmamma Anneli! Vi hade med oss min kompis Amanda också,det var jättekul att få fira jul med henne! Vi hälsade också på min bror med familj och träffade mina underbara brorsbarn Lukas och Vilmer!  Sedan firade vi med Joakims familj på annandagen när vi kom hem!


Bara titta, inte röra


Nitro i öppnartagen

Vi har även hunnit med en fotosession hos fotografen Eivor med Chili och katten Melwin! Joakim passade på att gå en 8 km promenad med Nitro och Rista under tiden vi plåtade. Han berättade att de hade smällt raketer och Rista blev rädd men inte Nitro!! :) Han brydde sig inte, min lille tuffing!


En riktig knähund

Lite tråkigt är att fotografen tycker att Nitro är så svårfotad med sin teckning, det blir för mörkt ,tycker hon. Och sen tyckte hon att han har FÖR perfekt teckning. Va, min lille sötkorv till bebis!! Chili är tydligen perfekt att plåta iallafall ,han bjuder på olika miner, och har oregelbunden teckning, det blir väl lite mer konstnärligt då kanske,vad vet jag!


Vadå för perfekt!


Jag är finast enligt fotografen

Lite lydnad har vi tränat inne, lite fjärr med Nitro att hålla baktassarna stilla. och lite vändningar på stället och steg förflyttningar med Chili och Nitro. Nitro vill gärna för långt fram, så det blir en del positionsträning. Chili får träna på att sätta sig fort och rakt.


Amanda och Marion kärt återseende

Hade även med mig norska skogkatten Marion ,nu snart 13 år, still going strong,till Ekerö, mest för att Amanda skulle få se henne igen . För 2 år sen bodde Marion hos henne i 2 månader för att hon ev skulle ta över henne. Men Amanda var inte hemma så mycket så Marion fick flytta tillbaka till mig! Men det var så roligt att se att Marion direkt gick fram och kelade med henne. Något hon INTE gör med personer som hon inte tycker om!


Vill ha apan! Kolla in den desperata blicken!

Hundarna var så glada och ivriga när de öppnade sina julklappar och de fick säkert 7 -8 stycken var, ialla fall Nitro och Chili. Bara för de är så glada i leksaker  och det är så roligt att se dem öppna paketen. Rista tycker inte att det är lika kul. Man är väl lite knäpp men det är ju mina  älsklingar! Men de grejer som de tycker mest om lägger jag undan så får de dem som belöning  när jag tränar lydnad!


När kommer tomten ,undrar Chili


Min vackra Chili


Det är roligt med julklappar


Roligt att öppna julklapparna själv


Lady, snart 15 årig golden tik får också julklapp så klart. Hon bor hos Joakims föräldrar.


Mina små "husdjur" som är dyra i drift. Ungefär 500 i månaden på 40 kg  fågelfoder  lägger jag ut på dem men det är ju ingen som tvingar mig förstås!


Men det  är de värda! Älskar att studera dem och se vilka arter det är och så hjälper man ju dem att klara vintern bättre med!

Kommentarer