Wolfeye.org
2010-09-12 21:16:00

Tranås utställning CERT och BIR


Nitro poserar med sina rosetter

I fredags kom min mamma Ingegerd och min lillebror Mikael hit för att hälsa på över helgen. Och eftersom jag och Joakim åker på rätt mycket hundevenemang,så även denna helg,så fick de snällt finna sig i att bli väckta 05.30 på  lördagsmorgonen och följa med när vi ställde ut Nitro! Men det gick ju bra,de får åka med varje gång när det går så här bra! ;) Utställningen då, först så var de 2 hanar i juniorklass, Nitro vann och fick CK. Sedan skulle han gå mot den vuxna hanen och det blev snygge halvbrorsan Toby ( Easy Nikki Six) som jag vet blev BIS för några veckor sedan,så då trodde inte jag att vi skulle vinna men Nitro vann och fick CERT!!  Sedan gick han mot bästa tiken Dragonoras Little Tigress Warrior (uppf och ägd av Eike Fokkens, som även äger Toby) och vann igen och blev BIR!!  Jag svävade på moln hela dagen tror jag!! Min fina Nitro!!  Grattis även till Eike som fick CERT och BIM med sin tik Izla, 2:a bästa hane och CK med Toby,(bara två hanar som fick CK av 10) och blev BIS 6-9 mån med sin nya import Jagger ( Northbays Rock On Summit)!!

 


Nitro springer mot BIR


Närkontakt med domaren Gunilla Skallman

Nitros kritik: Utmärkt typ,mkt tilltalande helhet,vackert uttryck, välansatta fint burna öron,utmärkt nosparti,härlig volym,goda vinklar,rör sig mkt balanserat från alla håll,lovande päls,härligt temperament

 

 


Kom och ta den om du kan

I finalen blev vi oplacerade men jag var lika glad ändå! Sedan var det bara att åka hem och byta om för vi var bjudna på Joakims brorsdotter Jennifers 18-års fest. Vi kom "bara" 2 timmar försent! På kvällen var vi rejält trötta och såg fram emot en sovmorgon, men vaknade vid 08 av en massa pussar från en pigg Nitro-bus som hade sovit färdigt! Chili och Rista hade nog kunnat sova ett par timmar till. På söndagen var vi först till Billbäcks växthus och köpte lite växter till trädgården ,bla en vit rhodondendron och två temyntor och en massa lökar. Så mamma och lillebror fick sitta hopklämda med växterna i baksätet och temyntan luktar ju ganska starkt. Sen fick vi gräva och plantera hela kvällen medan Joakim grillade och gjorde iordning maten! De fick även sitta och vänta på bruksan i två timmar medan vi tränade. Inte så lätt att vara gäst hos oss.. Tack för all hjälp mamma och Micke med trädgården!!


Ha ha jag tog den

Kommentarer