Wolfeye.org
2011-05-15 16:44:17

Handlerkurs med Patrik Cederlöf

Kursen var väldigt intressant och man fick många bra tips och råd. Bra att Patrik tog hundarna själv ibland och visade ,då är det lättare att få en bild av hur han har tänkt. Det var väldigt många raser representerade och Patrik sa att det var en ovanligt lugn grupp, inga utfall eller tråkighet hos någon hund. Vi har helt klart mycket att träna på Nitro och jag och när jag såg hur han visade Nitro var jag förundrad över hur snygg han blev ,bara genom att stå rätt. Vad mycket små detaljer gör egentligen! Kan varmt rekommendera kursen och vill gärna gå igen! Och Sofia med mopsen Iggy tyckte lika bra om kursen som mig, hon fick också mycket matnyttigt att träna på.


Inte alla dagar man har en proffshandler till sin hund!


Uppmärksamma kursare,alla fick inte plats på bilden


Här får Sofia och Iggy sig en liten genomgång

Har haft besök av mina vänner Ingegerd och Tommy och deras 3 hundar. Vi tränade massor av lydnad under dagarna de var här och Tommy lade ut en vittring klass 3 till Nitro. Första gången någon annan lade ut och kommenderade och han gjorde det jättebra! Det enda som man kunde anmärka på var att han gick över rätt pinne 2ggr innan han tog den. Men full fart ut, inget plockepinn, full fart in ,inget tugg och rakt sitt! 


Underbar!!

Det var synd om dem för deras 2 tikar Frida och Ebba råkade i slagsmål när vi skulle åka hem från klubben,jag fick tag på Frida men Ebba skulle på henne flera gånger innan vi fick isär dem.Och de menade allvar så nu får de placera om den ena tiken :( Och mitt i allt tumultet så jagar deras BC hane min Nitro i full fart runt klubbstugan,och jag tänker, neeej inte det också,det sista jag behöver, som försöker få Nitro att slappna av med andra hundar.men som tur var slogs de inte.


Lizzroys Tim


Slagskämpe 1 Ebba. Letar nytt hem nu :(


Slagskämpe 2 Frida

På kvällen var vi till klubben igen och då var det ett par med en 4 månaders hovawart valp där och då passade jag på och fråga om Nitro och valpen fick leka och de fick de. Det var så bra för Nitro att få röja loss med en valp så det blir positivt på plan,men som vanligt så sitter det väl mest i mitt huvud!


Min vackra Chili

Lilla valpen Visa har fått hänga med varje dag när vi har varit och åkt och tränat,det blir mycket miljöträning för henne,men hon är stencool den lilla fröken.Inte kissat inne andra veckan hon var här heller!


Visa, nu 10 veckor


Gladfis

Kommentarer