Wolfeye.org
2010-04-19 14:44:00

Kurs och Ekeröbesök

I fredags började Joakim och jag på kurs för Anders Svensson i Linköping. Han är väldigt duktig och ser allt som man gör fel. Dessutom är han både domare och med i svenska lydnadslandslaget.  Det finns ju alltid en massa att slipa på, och man blir ju lite hemmablind när man tränar själv. Hade med båda hundarna men Nitro fick sitta i bilen en del för han har svårt att hålla tyst när jag och Chili gör något fartigt. Vi delade upp oss i 2 grupper och när andra gruppen tränade tog jag ut min vildbase Nitro som lever upp till sitt namn!  Momenten gick jättebra att träna, det är svårare att ta det lugnt så det måste vi träna på. Chili har inga problem att ta det lugnt iallafall, vi tränade rutan och lite fritt följ och sitt i grupp&plats,det gick bra.

 
Slurp, mer godis tack!

Efter kursen åkte vi upp till mamma Ingegerd på Ekerö. Stackars min Joakim, först jobba hela dagen sen kurs och sen köra ända till Ekerö, vi var framme halv tolv på kvällen, lååååång dag. Nästa dag var vi hos min bonusmamma Anneli för att gå igenom lite saker efter min salig pappa Allan. Saknar honom så det gör ont!  Som tur är har jag fått världens bästa extramamma i Anneli.

Hundarna fick följa med också, och Nitro var jätteduktig och slappnade av ordentligt. Vi hann med en utflykt också till mina gamla trakter och gick en skogspromenad med hundarna,jätteskönt.

Kommentarer