Wolfeye.org
2010-03-06 11:09:55

Träning i Söderköping

Idag var vi på Söderköpings BK för att miljöträna Nitro och samtidigt titta på dagens lydnadstävlingar. Där träffade vi en trevlig bekantskap nämligen Cissi och Ronja. De debuterade i lydnadstvåan med fantastiska 195 poäng och klassvinst ! Ronja eller Lizzroys Unik som hon heter är släkt med min förra hund Lizzroys Lotz ,så det blir extra roligt att följa dem! Ett stort Grattis till er! Ronja är ju dessutom bara 10,5 månader gammal!!!

Nitro fick mest träna på att ta det lugnt,och coola ner sig, allt är ju så himla skoj! Däremot passade vi på att träna med de stora hundarna! Chili gjorde en ok ruta och faktiskt en ganska bra dirigeringsapport och var riktigt bra på sitt i grupp! Chili njöt av att få träna och få all uppmärksamhet själv som han annars måste dela med "lillebror Nitro".

Sedan åkte vi till Joakims släkt och gick en härlig promenad i det jättefina vädret! Deras gamla golden retriever Lady på 14 år följde med och höll på att bli omkullsprungen av våra vildbasar,men det gick bra och nu är alla slagna hjältar och sover gott.

LIte bilder från dagen


Ett stort grattis till Cissi och Lizzroys Unik "Ronja" till fina 195 poäng och vinst i lydnadsklass två. 


Världens sötaste aussie

 


Rista och Nitro leker så att snön yr!


Full fart!


Gammeltanten Lady, "Still going strong"


Chili, alltid redo

Kommentarer