Wolfeye.org
2013-02-17 12:05:33

Vintercup i rallylydnad och elitlydnad

I helgen var vi iväg på sista delen av Vintercupen i rallyllydnad. Joakim körde Saga i nybörjarklass och Rista i mästare och jag körde både mina i mästarklass. Och det blev bra resultat på alla 4! Saga började klia sig mitt i ett moment, så där blev det avdrag och så tittade hon på nåt utanför banan så hon var seg på att sätta sig på ett ställe, annars gick det väldigt bra. De fick ihop 93 poäng. Rista gjorde en rejäl upphämtning från förra gångens 46 poäng. Nu blev det istället 84 poäng i mästarklassen, det gillas!


Min vackra Chili

Chili fick startnummer 1, vilket passar honom bra, då han inte behöver värmas upp knappt alls. Han var skitduktig och fick ihop 97 poäng, samma som förra gången, jämn och bra kille ;). Och vi vann dagens mästarklass och kom 2:a totalt i Cupen, endast slagen av Tove och hennes tollare Knixa som fick ihop 99 och 100 i nybörjarklassen. STORT GRATTIS till er!


Chili med sina priser, saknas 2 påsar människogodis som vi gav bort

Nitro startade bland de sista och det var perfekt för honom, han var mycket mer samlad än förra gången och fick ihop 89 poäng istället för 68 som gången före. Och i honnören som var ligg framför skötte han sig perfekt. Han flyttade tassar på stå, gå runt och försökte tjuva på skicka till kon. Fick tyvärr lite ljud på honom på ett par ställen, men annars var han med fint. Känns lovande med båda killarna inför vårens tävlingar.


Nitro snygging!

Joakims syster Malin och hennes golden Lilo gjorde en kanonrunda och fick ihop 99 poäng i nybörjarklassen, STORT GRATTIS! Och Maggan Löfgrens lilla tax Millimeter gjorde succé i fortsättningsklassen med dagens gladaste svans och de fick ihop 95 poäng. STORT GRATTIS!


Saga tycker att det både är läskigt och spännande att leka med tant Rista.

Veckan innan tävlade vi lydnadsklass elit i Örebro med Chili och det var nog den hårdaste bedömning vi har varit med om, kunde nog tro att det var VM eller något. Visserligen skulle vi nog inte ha haft förstapris ändå för Chili gjorde inte som han brukar, men tredjepris var nog lite väl hårt. Och de som vann kunde nog ha förtjänat  20-30 poäng mer kan jag tycka, för de var riktigt duktiga. Tror det delades ut endast en 10:a på 7 deltagare, förutom i sitt och plats då.                                                                                                      


Nitro pussar "alldeles oskyldigt" på Rista
 

och blir behandlad på detta sätt ; )                      

Kommentarer