Wolfeye.org
2010-05-02 20:31:36

Träningstävling och mera spår

Idag var en sån där dag som man aldrig ville skulle ta slut, allting (nästan) gick som jag ville,fantastiskt väder,härligt folk på klubben och en underbar fästman! Perfekt!

Provade klass 1 med Nitro, platsen gick inget vidare, var orolig. Tandvisningen, ville han hälsa, till slut satt han still . Linförigheten gick tidvis väldigt bra,sedan tappade han bort sig emellanåt. Läggandet var en klockren 10:a. Inkallningen och ställandet likaså! Apporteringen gick väldigt bra,var lite ivrig att ta den bara, höll sedan jättefint. Hoppet slog han i men efter ett tips från Marie att sätta honom närmare hindret så gick det jättebra. Ibland är man lite blind själv.  Min största utmaning är att hitta avknappen på det lilla vilddjuret. Mycket träning för matten också,att vara lugn och sansad så att lillen lugnar ner sig!


Var är Chili?

Chili var jätteduktig,körde genom hela eliten,men passade på att avbryta och belöna där man inte kan på tävling! Så nyttigt med träningstävling, borde vi ha varje vecka!


Full rulle i spåret!

Sedan skulle Joakim ut och gå sina spår igen, och då lade han ut 3 pinnar på ett högre spår åt Nitro. Det var ca 600 meter som vi gick, och nu hade han fått lite mer kläm på det! Det var väldigt svårt i början för det var lite bergsklättring men det fixade han, men jag fick kravla mig upp. Men han jobbade på som på räls med matten hängande efter sig flåsande som Darth Vader! Och han löste vinkeln perfekt, så ung och så  j-la duktig! Tårarna var inte långt borta, en perfekt avslutning på en perfekt dag!

Kommentarer